Aleksandar Antić: Ekonomske mere u pravom trenutku!
Aleksandar Antić, Foto: Beta/Ognjen Stevanović

podrška

Aleksandar Antić: Ekonomske mere u pravom trenutku!

- Srbija je u poslednjih nekoliko godina uspravila svoju ekonomiju, nije bilo lako, bilo je i štednje i odricanja, ali sada vidimo koliko će se to isplatiti svakom našem preduzeću i svakom našem građaninu, naveo je

Objavljeno:

Mere za podršku našoj privredi nakon epidemije korona virusa, koje je predstavio predsednik Vučić, došle su u pravom trenutku i ja sam uveren da će one tek pokazati svoju pravu snagu., rekao je Aleksandar Antić.

- Prema prvim znacima, među kojima je i vraćanje na posao zaposlenih, jasno se vidi da su poslodavci veoma dobro shvatili ideju ovih mera i odustali od prvobitnog sužavanja svojih poslovnih aktivnosti, i da sa puno poverenja gledaju u državu i mere koje će biti primenjene.

Srbija je u poslednjih nekoliko godina uspravila svoju ekonomiju, nije bilo lako, bilo je i štednje i odricanja, ali sada vidimo koliko će se to isplatiti svakom našem preduzeću i svakom našem građaninu.

Nažalost, veći deo sveta biće suočen sa padom ekonomije, pa i novom krizom, ali siguran sam da smo mi već predupredili takve negativne efekte, imamo novca i sada je pravi momenat da pomognemo privredi i stanovništvu da amortizuju loše efekte koje je donela epidemija virusa. Mislim da će Srbija, zahvaljujući merama predsednika i Vlade, biti u krugu onih država koje će s ponosom moći da kažu da su spremno dočekale period posle pandemije i da su se ponele krajnje odgovorno prema svojoj privredi i svom stanovništvu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.