SEĆATE LI SE OVE LEGENDARNE IZJAVE BRANKE SATURN? Dobro poslušajte šta je rekla o Saši Raduloviću! (VIDEO)
Branka Stamenković, Foto: printskrin

KOMIČNO

SEĆATE LI SE OVE LEGENDARNE IZJAVE BRANKE SATURN? Dobro poslušajte šta je rekla o Saši Raduloviću! (VIDEO)

Mnogi su se nasmejali

Objavljeno:

Članica glavnog odbora stranke "Dosta je bilo", Branka Stamenković poznatija kao Branka Saturn, svojevremeno je u jednoj emisiji u kojoj je gostovala pričala o lideru pokreta "Dosta je bilo" Saša Raduloviću, tačnije, govorila je o njemu kada je imao pet godina i kako je voleo da gleda pozorišne predstave.

Uz napomenu da dosta godina poznaje Radulovića ona je rekla da se lider DJB nimalo nije promenio od svoje pete godine.

Potom je gledaocima ispričala kako Radulović nije naseo na predstavu "Čoban čuva ovčice", već je deci koja su bila prisutna sledeći put kada je došao da gleda istu predstavu skrenuo pažnju da ne nasedaju te je zbog te situacije morao da reaguje i upravnik pozorišta.

Branka je kazala sledeće:

On je čovek takav, trpi laž, trpi nepravdu, trpi da ga neko vara, dakle, mislim na Sašu Radulović. On se celim svojim bićem bori za pravdu i neće da dozvoli da ga neko gazi, takav je. On je takav bio od malena. Skoro mi je ispričao priču kada je imao pet godina i kada su ih iz vrtića vodili na predstavu. Mnogo se nasikirao, pa danima nije mogao da spava, a predstava je bila "Čoban čuva ovčice" i onda je bila posebno interesantna jedna scena gde je čoban rekao da pričuvaju ovčice da ih lisice ne bi ukrale. Onda licica izađe na scenu i kaže pogledajte tamo u 12 redu ima neka kutija dok su se deca okrenula ovčice su nestale i onda mi je Saša rekao da je bio ljut jer su ga prevarili. Kazao je to su lopovi, prevaranti koji su nas prešli. Nedelju dana kasnije mama Dana povede njega i njegovog brata u pozorište da gledaju istu predstavu. Kada je ponovo došao taj trenutak rekao je da deca ne gledaju tamo jer će ih prevatiti. Kaže da je došlo do toga da je čak došao i upravnik pozorišta jer je on čvrsto rešio da pomogne deci da ih niko ne prevari. Pošto ga poznajem, mogu reći da takav kakav je bio sa pet godina takav je i danas. On je recimo mogao da iskoči na scenu i da spasi ovčicu, tako bi postao heroj, ali očito da nije hteo takav scenario", kazala je Stamenkovićeva.

Vanremenski hit, zar ne?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.