POTRESNE REČI MINISTRA TRIVANA POSLE SMRTI BRANISLAVA BLAŽIĆA: Otkrio je i javnosti nepoznate detalje
Ministar Goran Trivan, Foto: Pritnscreen

UŽASNO

POTRESNE REČI MINISTRA TRIVANA POSLE SMRTI BRANISLAVA BLAŽIĆA: Otkrio je i javnosti nepoznate detalje

Blažićeva supruga i sin nalazili su se izolaciji od trenutka kada se javila sumnja da je i on oboleo. Na svu sreću, oni su dobro

Objavljeno: 14:18h

Goran Trivan, ministar za zaštitu životne sredine, kaže za Informer da je šokiran i duboko potresen vešću o smrti njegovog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Branislava Blažića.

- Nisam u stanju da dajem opširne izjave, jer se Bane i ja jako dugo znamo, nismo bili samo saradnici već i prijatelji. Teško mi je da govorim. Njegova smrt pokazuje koliko je ovo strašno i koliko treba da budemo svi ozbiljni i ozbiljno shvatimo ovaj virus. On se čovek pola svog života bavio životnom sredinom još dok je bio u Kikindi. U stalnom sam kontaktu s njegovom porodicom i koristim i ovu priliku da njegovoj porodici, prijateljima i ekolozima izrazim najdublje saučešće. O daljim koracima ćemo vas obaveštavati - kaže Trivan za Informer. Blažićeva supruga i sin nalazili su se izolaciji od trenutka kada se javila sumnja da je i on oboleo. Na svu sreću, oni su dobro. - Dragana i dete (12) su u izolaciji i dobro su što se koronavirusa tiče. Mi ćemo se potruditi da ih pomognemo na svaki mogući način, da ne budu sami, ni ona ni dete, i to ne samo sada nego i kada sve ovo prođe - kaže Trivan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.