Ministarstvu za rad preduzeće Manevar iz Novog Sada doniralo 4.000 zaštitnih maski!
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

saopštenje

Ministarstvu za rad preduzeće Manevar iz Novog Sada doniralo 4.000 zaštitnih maski!

Lep gest!

Objavljeno:

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević potpisao je ugovor o donaciji 4.000 zaštitnih maski sa direktorom preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Manevar doo Novi Sad“ Draganom Draškovićem.

Ministar Đorđević istakao je da je donacija zaštitnih maski izuzetno dragocen vid pomoći i zahvalio preduzeću Manevar na uključenosti u u borbi protiv virusa sa kojim se Srbija bori istakavši da njihov potez istovremeno predstavlja čin solidarnosti i društveno odgovornog poslovanja.

foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

„Ovo nije samo human i društveno odgovoran čin, već i potvrda razumevanja i uspešne dugogodišnje saradnje ovog ministarstva i preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Zajednički cilj naše saradnje jeste unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u oblasti radnog osposobljavanja i njihovog zapošljavanja, uz zajedničko učešće u kreiranju i sprovođenju mera koje tome doprinose“, rekao je ministar i dodao da su osobe sa invaliditetom još jednom dokazale da mogu jednako da doprinesu društvu i državi čak i u ovoj teškoj sitaciji.

Direktor Dragan Drašković istakao je da će preduzeće Manevar donirati ukupno 20.000 zaštitnih maski svojim poslovnim partnerima, odnosno privrednim subjektima, državnim organima, lokalnoj zajednici i organizacijama civilnog društva.

Potpisivanju ugovora prisustvovala je i v.d. pomoćnika ministra Sektora za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević, u čijoj su neposrednoj nadležnosti ova preduzeća kao posebni oblici zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.