STARAČKO LUDILO SINIŠE KOVAČEVIĆA NIJE OPRAVDANJE ZA OVOLIKU NEODGOVORNOST: Tasovac opleo po Jeremićevom saradniku!
Ivan Tasovac i Siniša Kovačević, Foto: Dragana Udovičić, Nenad Orević

bez milosti

STARAČKO LUDILO SINIŠE KOVAČEVIĆA NIJE OPRAVDANJE ZA OVOLIKU NEODGOVORNOST: Tasovac opleo po Jeremićevom saradniku!

Pljušte uvrede na obe strane!

Objavljeno:

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac bez dlake na jeziku obračunao se sa pojedinim liderima iz opozicije koji svakodnevno kritikuju režim u Srbiji.

Oni kritikuju mere vlade za sprečavanje pandemije covida 19, a jedan od njih je reditelj i potpredsednik Narodne stranke, Siniša Kovačević.

Tasovac mu je odgovorio u jednom tvitu.

- Siniša Kovačević još uvek nije shvatio da pandemija nije pozorišna predstava i da žrtve nisu glumci i statisti koji će posle predstave otići na piće. Ni staračko ludilo, ni njegove prateće manifestacije nisu opravdanje za ovoliki stepen neodgovornosti, naveo je Tasovac u statusu na svom Tviter profilu.

Kovačević takođe nije imao da kaže ništa lepo o Tasovcu, šta više, nazvao ga je "džukelom".

- Na primeru Tasovca vidite koliko kućnim ljubimcima nedostaje šetnja i sta znači pseća odanost. Gazda te ignoriše, muči, ponižava a ti mašes repićem, šeniš i ližes ruku mučiteĺja,laješ na komšije i sakrijes se da se useres iza zavese.Koker spanijel sa karakterom kurjaka.Čibe,džukelo, napisao je Siniša Kovačević.

Podsećamo, na meti kritike Tasovca našli su se ranije i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić, lider Nove Srbije Velimir Ilić, kao i prvi čovek Dveri, Boško Obradović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.