ZDRAVKO PONOŠ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Sa suprugom zadržan na Infektivnoj klinici
Zdravko Ponoš ima koronavirus, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Pozitivan na testu

ZDRAVKO PONOŠ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Sa suprugom zadržan na Infektivnoj klinici

On nije jedina osoba iz javnog političkog života Srbije koji ima virus Covid-19

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, kao i njegova, supruga, nalaze se na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se leče od koronavirusa, potvrđeno je iz Narodne stranke.

Kako je iz te partije rečeno za "Nova.rs", general-potpukovnik u penziji testiran je prethodnih dana na koronavirus, te je nakon informacije da je pozitivan zadržan na Infektivnoj klinici, kao i njegova supruga.

Prema informacijama, Ponoš i njegova supruga se osećaju dobro.

foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ponoš nije jedina osoba iz političko-javnog života Srbije koja je obolela od koronavirusa. Ranije je javnost obaveštena da je državni sekretar u ministarstvu životne sredine Branislav Blažić, takođe pozitivan na Covid-19.

- Državni sekretar iz Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić koji je zaražen virusom korona zbrinut je na Infektivnoj klinici u Beogradu i nadamo se da će njegovo zdravstveno stanje biti dobro - izjavio je ranije za "Danas" Goran Trivan ministar za zaštitu životne sredine.

U Srbiji je do sad registrovan 741 slučaj zaraženih koronavirusom, od toga je 42 ljudi izlečeno, dok je 13 osoba izgubilo život.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.