HBIS GRUPA IZ KINE HITNO JE UPUTILA OVO VLADI SRBIJE! Otkriveno šta su nam TAČNO DONIRALI!
Apoteka, ilustracija, Foto: Printscreen

svaka čast!

HBIS GRUPA IZ KINE HITNO JE UPUTILA OVO VLADI SRBIJE! Otkriveno šta su nam TAČNO DONIRALI!

Direktor kompanije HBIS Serbia Song Sihai je premijerki Brnabić preneo reči predsednika HBIS Grupe Ju Jonga: "U ovom trenutku, iako sam u Kini, moje srce je u Srbiji", piše u saopštenju...

Objavljeno:

HBIS Grupa iz Kine (HBIS Group) hitno je pripremila i donirala Vladi Srbije medicinski materijal i zaštitnu opremu za borbu protiv širenja epidemije, želeći da pomogne srpskoj vladi i narodu da što pre pobede korona virus, saopštila je ta korporacija.Predsednica Vlada Srbije Ana Brnabić, kineska ambasadorka u Srbiji Čen Bo, ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović, šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici, stalna predstavnica UNDP-a Fransin Pikap prisustvovali su sinoć primopredaji donacije na aerodromu Nikola Tesla, navedeno je u saopštenju.

Donaciija se sastoji od 100.000 zaštitnih maski, 500.000 pari medicinskih rukavica, 10.000 zaštitnih uniformi, 30.000 medicinskih vizira, 20 uredjaja za detekciju povišene temperature i 25.000 Covid-19 testova.

Direktor kompanije HBIS Serbia Song Sihai je premijerki Brnabić preneo reči predsednika HBIS Grupe Ju Jonga: "U ovom trenutku, iako sam u Kini, moje srce je u Srbiji", piše u saopštenju.

"U situaciji izbijanja korona virusa širom sveta, svi ljudi treba da se udruže protiv zajedničkog “neprijatelja“. U posebnom periodu borbe protiv novog koronavirusa u Srbiji, HBIS Grupa čvrsto stoji uz srpski narod kako bi prevazišao teškoće", rekao je Song.

“Ova donacija je poklon HBIS Grupe srpskoj Vladi i narodu i predstavlja izraz prijateljstva izmedju naroda dveju zemalja. Srbiju i Kinu vezuje “čelično prijateljstvo”. U proteklih nekoliko godina HBIS Grupa ima podršku srpske Vlade i prijateljskog srpskog naroda, a posebno su ostvarene duboke veze sa zaposlenima u HBIS Serbia, doadje se u saopštenju.

"HBIS korporacija je veoma zabrinuta za prevenciju i kontrolu epidemije koronavirusa u Srbiji i sve vreme brine o očuvanju zdravlja srpskog naroda i radnika HBIS Serbia", rekao je direktor kompanije Song Sihai.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.