OVO JE ZA NAS VELIKI POKLON! Američki ambasador se zahvalio Vladi Srbije! OGLASIO SE NA INSTAGRAMU!
Ambasador Sjedinjenih Američkih država u Beogradu, Foto: TwitterPrintscreen/Američka ambasada

odmah reagovao

OVO JE ZA NAS VELIKI POKLON! Američki ambasador se zahvalio Vladi Srbije! OGLASIO SE NA INSTAGRAMU!

Ovaj čarter let je organizovala Vlada Srbije, kako bi otišao za Los Anđeles i pokupio veliku količinu humanitarne pomoći iz Sjedinjenih Američkih Država za pomoć našoj zemlji u borbi protiv koronavirusa

Objavljeno:

Ambasador Sjedinjenih Američkih država u Beogradu, Entoni Godfri, zahvalio je danas Vladi Srbije i Ministarstvu spoljnih poslova koja im je velikodušno omogućila da 64 državljana SAD vratimo kući.

- Hvala, Vladi Srbije koja nam je velikodušno omogućila da 64 državljana Sjedinjenih Država vratimo kući, Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na odličnoj saradnji i Er Srbiji na velikom junaštvu. Ovo je za nas veliki poklon! - napisao je Godfri.

Podsetimo, danas u podne sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" poleteo je najveći avion u flotili nacionalnog avioprevoznika Erbas A330.

Ovaj čarter let je organizovala Vlada Srbije, kako bi otišao za Los Anđeles i pokupio veliku količinu humanitarne pomoći iz Sjedinjenih Američkih Država za pomoć našoj zemlji u borbi protiv koronavirusa.

Podsetimo, na molbu američke ambasade u Beogradu, tim letom će sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do Los Anđelesa biti prevezeno i 64 američka državljanina koji su ostali u Srbiji nakon izbijanja epidemije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.