NADAM SE DA ĆE SOLANA I AHTISARI DA UMRU OD KORONE: Šešelj se uključio od kuće u JUTARNJI! (VIDEO)
Rekao sam i da bih častio taj virus od kojeg bi odapeo Havijer Solana, Foto: Stefan Kojić

opleo za sve pare

NADAM SE DA ĆE SOLANA I AHTISARI DA UMRU OD KORONE: Šešelj se uključio od kuće u JUTARNJI! (VIDEO)

Mene su kritikovali i kad sam vređao mrtvog Žaka Širaka, ali što bi naš narod rekao: "Je*o mu pas mater krvničku!"

Objavljeno: 14:03h

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu na TV Hepi kod Milomira Marića, a fokus njegovog gostovanja, naravno, bila je epidemija koronavirusa.

- Kina i Rusija su to najbolje rešile. Iako je najveći udar bio na Kinu, ona je pokazala najviši stepen discipline i organizovanosti. Rusi su takođe pokazali vrhunsku organizovanost. Kad vidimo koliki im je broj stanovnika onda im je zaista minimalan broj žrtava. Na svu sreću i kod nas je to 1 posto kad je reč o žrtvama, a u svetskim razmerama to je negde između 4 i 5 posto - kazao je Šešelj i nastavio:

- Evropska unija ne samo da je spremna da pusti da pocrka narod u Srbiji od ovog virusa, nego i Italiju i Španiju. Ni prema njima se nimalo bolje ne ophode. To je ta bezudšnost evropskih naroda koja je tradicionalna i koju smo mi iskusili kroz svetske ratove i koju nikada ne treba da zaboravimo. Nema tamo prijatelja. A ruku nam pružaju oni na čijo smo prijateljstvo navikli i koji nas nikad nisu bombardovali, koji su se uvek našli prir ruci koliko su znali i mogli.

- Mene su kritikovali i kad sam vređao mrtvog Žaka Širaka, ali što bi naš narod rekao: "Je*o mu pas mater krvničku!". Rekao sam i da bih častio taj virus od kojeg bi odapeo Havijer Solana. Oboleo je i Mari Ahtisari u Njujorku, a ja se nadam da će sva ta go*na koja su nam sva ta zla nadala okončati na neslavan način svoju egzistenciju. To što pričam je veoma kulturno, nikad ne mogu oprostiti onima koji su nas bombardovali, ne mogu im zaboraviti i nemam milosti kad su oni u pitanju. I Toni Bler i Klinton i Vesli Klark i svi ostali - kazao je Šešelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.