Vučić najavio: Nova vlada najkasnije do 16. juna!
Foto: Beta

USKORO DOBIJAMO VLADU

Vučić najavio: Nova vlada najkasnije do 16. juna!

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić najavio je da će 3. ili 4. juna biti konstitutivna sednica Skupštine Srbije, a da će vlada Srbije biti formirana do 16. juna.
Objavljeno:

- Drugog juna će biti konstitutivna sednica pokrajinskog parlamenta, 3. ili 4. Skupštine Srbije. Nedelju dana kasnije je realno da se krene u formiranje pokrajinske vlade, zatim i republičke i sve bi trebalo da bude završeno do 16. juna - rekao je Vučić nakon sednice Predsedništva SNS. Moraćete zbog Vučića da ustajete još ranije: Građane prima od 5 do 8 ujutru Istovremeno, danas su "sastančili" i u SPS-u, a za 17 časova najavljena je sednica predsedništva LDP na kojoj se odlučuje o daljim postizbornim koracima. Gusti stranački raspored deo je zauzimanja pozicija i zbijanja redova pred formiranje vlade. Konačnu odluku o tome donosi lider SNS, koji danas vodi sednicu stranačkog predsedništva.

foto: Beta
Očekuje se da će najviši funkcioneri naprednjaka, uoči sutrašnje izborne skupštine stranke, razgovarati o izboru novog rukovodstva i formiranju republičke i pokrajinske vlade. Skoknuo u Moskvu, pa svrnuo i do Putina: Vučić u nenajavljenoj poseti Predsednik SNS i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić je 25. aprila, dan posle parlamentarnih, pokrajinski i lokalnih izbora, najavio da će nova vlada Srbije biti formirana posle izborne skupštine naprednjaka. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.