SKANDAL NAD SKANDALIMA Člana naše diplomatske misije u Ženevi inficiranog koronom, nisu hteli da prime u bolnicu
Ivica Dačić, Foto: EPA/STR

SKANDAL

SKANDAL NAD SKANDALIMA Člana naše diplomatske misije u Ženevi inficiranog koronom, nisu hteli da prime u bolnicu

Dačić je dodao da je u Švajcarskoj situacija malo haotična

Objavljeno: 24.03.2020. 22:12h
  • 2

Imamo drugog člana naše diplomatske misije u Ženevi koji je takođe inficiran virusom korona, i koji je u dosta teškom stanju i nalazi se u bolnici u Švajcarskoj. To je naš drugi diplomata koji je oboleo - saopštio je Ivica Dačić, šef diplomatije.
 

On je naveo da se nada da je prvi član diplomatske misije kod kojeg je registrovan virus završio terapiju i da neće više biti definisan kao neko ko je zaražen. Dačić je dodao da je u Švajcarskoj situacija malo haotična.

- Našem prvom diplomati su rekli da se 21. marta javi da bi se videlo da li mu je prošla korona. On se javio, a oni su mu rekli da nema potrebe da dolazi, da nemaju testove i da testiraju samo teško bolesne, a da on preventivno ostane još sedam dana u poluizolaciji. Tako da on sada ne zna da li je izlečen, a u međuvremenu se zarazio i drugi diplomata, koga nisu hteli da puste u bolnicu u Švajcarskoj - rekao je Dačić.

Ministar je rekao da će protestovati zbog toga, jer da se tako nešto desi njihovim ljudima kod nas, reakcija Srbije bi svakako bila humanija.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media