Stefanović položio vence pripadnicima MUP-a stradalim u NATO bombardovanju!
Nebojša Stefanović, Foto: MUP Srbije

sećanje!

Stefanović položio vence pripadnicima MUP-a stradalim u NATO bombardovanju!

Danas sećanje na heroje koji su dali život braneći slobodu naše zemlje

Objavljeno: 24.03.2020. 16:52h

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović položio je danas venac na spomen-obeležje u Ulici kneza Miloša u Beogradu, u znak sećanja na 167 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su stradali tokom NATO agresije 1999. godine i poručio da Srbija nikada neće zaboraviti svoje heroje.

„I ovoga 24. marta sećamo se herojske žrtve 167 pripadnika policije koji su tokom NATO agresije dali svoje živote braneći slobodu naše zemlje i svega što su učinili služeći ponosno Srbiji“, istakao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Pored toga što ceni njihovu žrtvu i dela, kako je rekao Stefanović, Srbija će se tim ljudima odužiti i brigom o njihovim porodicama.

„Nastavićemo da zapošljavamo njihovu decu, supruge, članove porodica i pokazujemo da će Srbija čuvati sećanje na njih“, rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da je naša obaveza da svakog 24. marta, kada je 1999. godine počela NATO agresija na Srbiju, podsećamo sve naše građane na ljude koji su svojim životima platili našu slobodu i omogućili nam da živimo u zemlji u kojoj se ide podignute glave.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media