AMAN, KINA TREBA DA PLAĆA SVETU REPARACIJE NAREDNIH 10 GODINA! Dragojević tvitovao, ali ove reakcije nije OČEKIVAO!
Poznati reditelj, Srđan Dragojević, Foto: Printscreen, Nebojša Mandić

džumbus

AMAN, KINA TREBA DA PLAĆA SVETU REPARACIJE NAREDNIH 10 GODINA! Dragojević tvitovao, ali ove reakcije nije OČEKIVAO!

On je napisao nešto što je izazvalo opštu pometnju na Tviteru, pa su tako u celoj priči isplivale i mnoge teorije zavere!

Objavljeno: 11:07h

Poznati reditelj, Srđan Dragojević na svom zvaničnom Tviter nalogu osvrnuo se na epidemiju koronavirusa koja je proglašena skoro u čitavom svetu, pa tako i u našoj zemlji.

On je napisao nešto što je izazvalo opštu pometnju na Tviteru, pa su tako u celoj priči isplivale i mnoge teorije zavere.

- Aman, logika nalaze da bi Kina zbog svog neodgovornog ponasanja morala svetu da placa reparacije sledecih 10 godina zbog katastrofe koju su izazvali skrivanjem podataka o pandemiji a ne da ih neko sada dize u nebesa, napisao je Dragojević.

Neki su se složili sa njim, drugi misle da je za "sve kriva Amerika", a treći objašnjavau kako je kineski narod uspeo ono što nijedan drugi ne bi, da zaustavi epidemiju koronavirusa u svojoj zemlji u rekordno kratkom roku.

Podsećamo, avion nacionalne avio-kompanije Srbije dovezao je stručnjake i medicinsku pomoć iz Kine.

Stigli su medicinski aparati, dezinfekciona sredstva, maske i druga zaštitna oprema, ali i šestoro medicinskih stručnjaka koji su se borili protiv korona virusa u Vuhanu, kineskom gradu u kome je korona virus prvi put zabeležen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.