NASELIĆE NAM KUĆE MIGRANTIMA, KORONA JE DEO PLANA! Čovek za kojeg su mnogi SRBI ČULI priča nešto NEVEROVATNO!
Goran Kerkez, Foto: Printscreen

teorija zavere level profi

NASELIĆE NAM KUĆE MIGRANTIMA, KORONA JE DEO PLANA! Čovek za kojeg su mnogi SRBI ČULI priča nešto NEVEROVATNO!

On je uveren da je u toku "apokalipsa" i da je za maj mesec planiran globalni svetski rat i napad na Rusiju. Takođe, tvrdi da pripreme za ovaj dogovreni rat traju decenijama!

Objavljeno:

Goran Kerkez, koji je ranije na svom Fejsbuk profilu napisao da ga je austrijska policija saslušala zbog pretnji ubistvom predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, sada se ponovo našao u žiži javnosti.

Naime, Kerkez je rođen je 1971. u Banjaluci (BiH), a tokom rata na prostoru bivše SFRJ odlazi u Austriju gde 2002. dobija njihovo državljanstvo.

On je predsednik organizacije "Crna ruka Srbija" koja je na društvenoj mreži Fejsbuk uputila pretnje smrću premijeru Srbije, posle čega je policija Austrije protiv njega podnela krivičnu prijavu i navodno ga saslušala.

Sada, usred epidemije koronavirusa, ovaj čovek tvrdi da takav virus zapravo ne postoji i da je u pitanju svetska zavera. On smatra da je ovo prilika da se Srbija naseli migrantima, a da će SAD i Rusija da zarate.

On je uveren da je u toku "apokalipsa" i da je za maj mesec planiran globalni svetski rat i napad na Rusiju. Takođe, tvrdi da pripreme za ovaj dogovreni rat traju decenijama.

Kerkez pritom ima dosta pratilaca na društvenim mrežama koji se slažu sa njegovim teorijama i pomno ga prate.

Korona kao dimna zavesa, piše ovaj čovek.

On je uveren da je sve ovo predstava za narod, a da se iza svega krije dobro pripremnjeni scenario.

On ide toliko daleko, da poziva i na građansku neposlušnost pa tako tvrdi da se trenutno nalazimo u prvoj fazi planiranog haosa Novog svetskog poretka.

- Imperija će verovatno na ulice naših gradova prevoznim sredstvima dovesti lažne migrante koji će nam zbog hrane i krova nad glavom upasti u kuće i stanove, tvrdi Goran,

Podsećamo, Kerkez se na svom profilu "hvalio" da je navodno oborio vladu Alfreda Guzenbauera, protiv kojeg je navodno podneo krivične prijave u vezi nekih afera.

“Crna ruka Srbija” je do sada upućivala pretnje i lideru SPO-a Vuku Draškoviću, kao i bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću!

Inače Goran Kerkez je krajem 2012. godine podneo krivičnu prijavu u Tužilaštvu Banjaluke protiv nekoliko lica među kojima je i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, zbog "prikrivanja istine zbog zločina protiv mira".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.