ZBOG FUDBALERA ĆE BITI POSLA ZA NADLEŽNE ORGANE: Premijerka oštro iskritikovala sportiste
Brnabićka je bila oštra, Foto: BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO

neodgovorno ponašanje sportista

ZBOG FUDBALERA ĆE BITI POSLA ZA NADLEŽNE ORGANE: Premijerka oštro iskritikovala sportiste

Nije poznato na koga je mislila premijerka Brnabić kada je spomenula igrače koji su odlučili da prinudnu pauzu provedu u Srbiji

Objavljeno: 19:42h

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se danas javnosti sa novim informacijama u vezi virusa korona, ali je istovremeno i oštro kritikovala državljane Srbije koji su doputovali u zemlju uz neodgovorno ponašanje, a tokom konferencije je istakla da je takv slučaj i sa nekim fudblerima.

- Imamo negativne primere naših fudbalera koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, tu će biti posla za istražne organe - rekla je Ana Brnabić.

Od srpskih igrača koji su ostali u inostranstvu, Alaves ima 15 zaraženih članova, kao i jedan igrač Herte, ali se ne radi o Marku Grujiću. Nije poznato na koga je mislila premijerka Brnabić kada je spomenula igrače koji su odlučili da prinudnu pauzu provedu u Srbiji. Premijerka je napomenula da će povratnici koji prekrše meru samoizolacije biti upućeni u karantine u Vršcu, Požarevcu ili Pirotu, a od četvtka će biti otvoren i karantin u Moroviću kod Šida sa 500 ležajeva gde će direktno biti upućivani oni koji stižu iz inostranstva i za oje je potrebno da budu u izolaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.