Vučić: Najsrećniji sam čovek na svetu jer sam dobio drugi mandat!
Foto: Fonet

obraćanje mandatara

Vučić: Najsrećniji sam čovek na svetu jer sam dobio drugi mandat!

Aleksandar Vučić zahvalio se građanima i predsedniku na ukazanom poverenju. Od nedelje razgovori sa svim političkim akterima
Objavljeno: 15:04h

Tokom obraćanja mandatara, sa njim su bili ministarkaZorana Mihajlović i ministar Nikola Selaković. On se na početku izlaganja izvinio novinarima što je konferencija premeštena iz rezidencije u zgradu Vlade. Kako je rekao, hteo je da novinare posluži lepim voćem Srbije, u bašti rezidencije, ali je kiša pokvarila planove. Kako je Bata postao političar: Pekao je jagnje, a kasnije umalo postao predsednik Srbije (VIDEO) (FOTO) - Najponosniji sam čovek na svetu jer sam dobio drugi mandat za formiranje Vlade naše Srbije . Od početka sledeće nedelje pričaću sa svima ko je zainteresovan za budućnost Srbije. To ne znači da će svi ti, sa kojima budemo pričali, biti deo nove Vlade - rekao je Vučić.

foto: fonet
Dodao je da zemlja mora biti ujedina oko ciljeva, oko evropskog puta i najavio nove infrastrukturne projekte i dovršetak započetih autoputeva, kao i ozbiljne reforme pravnog sistema i otvaranje poglavlja 23 - 24 u pregovorima sa EU. Odgovarajući na pitanje novinara rekao je da hoće da napravi Vladu borbenih ljudi. - Voleo bih da Mihajlović i Selaković budu u Vladi, zaslužili su! Vučić je dodao da postoji mogućnost da se broj ministarstava smanji za jedan. On je dodao da nije zadovoljan reformom javne uprave, tj. brojem smanjenja radnih mesta. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.