MINISTAR U VLADI SRBIJE U SAMOIZOLACIJI ZBOG KORONE: On je pripadnik TROSTRUKO RIZIČNE GRUPE
Goran Knezević, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

ministar u samoizolaciji

MINISTAR U VLADI SRBIJE U SAMOIZOLACIJI ZBOG KORONE: On je pripadnik TROSTRUKO RIZIČNE GRUPE

Dane u samoizolaciji provodi čitajući knjige i gledajući televiziju.

Objavljeno:

Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Srbije, koji je imao limfom centralnog nervnog sistema, kao visokorizična grupa u vreme epidemije korona virusa nalazi se u samoizolaciji, u koju ga je, kako kaže, poslao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Knežević kaže da je već četiri dana u samoizolaciji u stanu u Zrenjaninu i da se strogo pridržava saveta lekara.

- Kao trostruko rizičnu grupu predsednik me je poslao u samoizolaciju. U stalnoj sam direktnoj vezi sa saradnicima i drugim ministrima. Prirdžavam se strogo uputstava lekara - od stupanja u kontakte do mera higijene. Moj savet svima je da budu disciplinovani i maksimalno solidarni, naročito prema starima i bolesnima. Zajedno ćemo i ovu pošast pregurati - kaže Knežević.

Dane u samoizolaciji provodi čitajući knjige i gledajući televiziju.

- Uglavnom čitam knjige i gledam TV. Trenutno čitam "Korene" Dobrice Ćosića - dodaje ministar, a na pitanje da li ga je strah da bi mogao da se zarazi, on kaže da je pregurao strahove u životu, ali se brine za najbliže i sve ostale.

Podsetimo, Kneževiću je dijagnostikovan limfom centralnog nervnog sistema i 28. januara 2018. godine počeo je borbu za život. To je uključivalo hemioterapije i zračenje celih osam meseci, ali i da ponovo uči da hoda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.