ODMAH ĆE BITI UHAPŠEN: Vučić pozvao Jurića da dostavi podatke o političaru pedofilu
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

zahteva

ODMAH ĆE BITI UHAPŠEN: Vučić pozvao Jurića da dostavi podatke o političaru pedofilu

Jurić je ranije danas gostujući na TV Prva kazao da je "jedan ozbiljan političar na nacionalnom nivou koji učestvuje u predizbornoj trci" pedofil, da on za to ima dokaze, ali da je to nedovoljno za sud

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Igora Jurića, predsednika Fondacija "Tijana Jurić", ukoliko je istina da ima informacije o političaru pedofilu da ih dostavi nadležnim organima i poručio da će "taj neko odmah biti uhapšen.

"Ja ne znam da li je to istina, ako je istina molim Igora Jurića da izađe i kaže nadležnim organima o kome je reč i mi ćemo istog sekunda da ga uhapsimo. Jer, da imate nekog u skupštini, vladi, predsedništvu da obljubljuje decu, to ljudi, kako bih vam rekao, ako je to istina, a verujem da jeste, jer se Jurić ne bi sa tim igrao da nije istina. Nije Jurić poput Boška Obradovića ili Đilasa, bar se do sada nije tako pokazao", rekao je predsednik gostujući večeras na Kopernikus televiziji.

Jurić je ranije danas gostujući na TV Prva kazao da je "jedan ozbiljan političar na nacionalnom nivou koji učestvuje u predizbornoj trci" pedofil, da on za to ima dokaze, ali da je to nedovoljno za sud.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.