UOČI VUČIĆEVE POSETE KRUŠIKU! Oglasio se Vulin, ovo je morao da PROKOMENTARIŠE!
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, Foto: Youtube printscreen/Vojska Srbije-zvanični kanal

stav

UOČI VUČIĆEVE POSETE KRUŠIKU! Oglasio se Vulin, ovo je morao da PROKOMENTARIŠE!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je, uoči posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Krušiku, poručio da je ovo veliki dan za Krušik i za odbrambenu industriju

Objavljeno:

- Sada smo usvojili još jednu mogućnost, to su granate od 155mm. Sada može i 120 i 128mm, ovde su ljudi vredni i trude se, ali ništa ne bi bilo moguće bez kontinuirane podrške države i predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije – rekao je Vulin.

Kako je dodao, jedini način da odbrambena industrija napreduje jeste da stalno ima nove proizvode.

- Mi ovde proizvodimo minobacačke granate, po kojima je Krušik poznat i na svetskom tržištu, ali mora se ići napred . Ratovanje, međunarodna industrija traži nove proizvode – rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, kupci iz inostranstva traže proizvode iz Krušika, ali je konkurencija veoma velika.

- Isti proizvori koje mi proizvodimo proizvode i Bugarska i Rumunija i druge zemlje u svetu. Na nama je da naš proizvod bude najbolji. Upravo je u Krušiku najveća potražnja među stranim kupcima – rekao je Vulin.

Kako je dodao, „operacija Krušik“ je nanela ogromnu štetu ovom kolektivu, monoge porudžbine su orkazane.

U tu operaciju su bile uključene i obaveštajne i medijske i političke strukture, a cilj je bio da se ova fabrika uništini, dodao je ministar odbrane.

- Municija koju Krušik proizvodi je dobila mnoge borbe, ali Vučić sada vodi bitku za Krušik da bi sačuvao radna mesta, da bi Vojska Srbije bila u stanju da se snabdeva svojim proizvodom – istakao je Vulin i dodao da se danas vodi bitika za Krušik i 3.000 radnih mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.