PREDSEDNIK VUČIĆ ŠOKIRAO GLEDAOCE SVOJOM IZJAVOM! Ovo je rekao O KOSOVU I KURTIJU!
Aleksandar Vučić, Foto: Dado Đilas

otkrivamo

PREDSEDNIK VUČIĆ ŠOKIRAO GLEDAOCE SVOJOM IZJAVOM! Ovo je rekao O KOSOVU I KURTIJU!

Predsednik se uživo se obraća

Objavljeno:

Predsednik Vučić daje izjave za medije

- Prištinska Vlada je okrenula leđa Trampu, a svoje uporište traže u dve velike evropske države. Donald Tramp dobro zna o kojim zemljama je reč.

- Mi ćemo da sačekamo da Priština ukine takse, i nećemo im reći hvala, nego ćemo im reći koliko su nam štete naneli. Ja mislim da i to je ono što sam mogao da osetim kroz razgovore. Imaćemo teške razgovore, idem u Berlin, ali naša pozicija je jasna i čvrsta, imamo dovoljno argumenata da je štitimo sa lakoćom.

- Ništa to nije novo, psovao mi je ćerku, to časni ljudi ne bi nikada uradili.

Do kada će Grenel trpeti neprikladno ponašanje Aljbina Kurtija?

- Grenel je čovek od poverenja Donalda Trampa, niko nije izolovan, bio sam u zapadnom krilu Bele kuće. To su vredni ljudi, oni po čitav dan rade vredno i rade zajedno, ja i da mesnom zajednicom upravljam, ne bih voleo da je dovedem u takvu situaciju, ali je stvar dobre ili loše procene.

Put u Berlin

- Naš najveći izvoz ide u Nemačku. Ubedljivo nam je najvažniji partner, a opet Nemačka sve suprotno misli po pitanju Kosova i Metohije, ali ja izuzetno poštujem Angelu Merkel, ali da li možemo da se usaglasimo, to teško, ali možemo da razgovaramo i da čujem njene predloge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.