OGLASIO SE ZLATIBOR LONČAR: Evo kakvo je stanje sa epidemijom u Srbiji!
Zlatibor Lončar, Foto: Beta/Slobodan Miljević

BEZ PANIKE

OGLASIO SE ZLATIBOR LONČAR: Evo kakvo je stanje sa epidemijom u Srbiji!

On je rekao da je proveo popodne u Subotici gde je potvrđen prvi slučaj zaraze korona virusom u Srbiji, i da nema straha ni panike, te da bolnica u tom gradu radi "apsolutno normalno"

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je u toku dana testirano još četiri do pet osoba na korona virus i da su svi testovi bili negativni, odnosno da izuzev jednog slučaja u kome je potvrđeno pristustvo virusa nema novozaraženih.

"Odgovorno tvrdim da je danas sve bilo pozitivno i puta pet, i puta deset, da bi zdravstveni sistem bio apsolutno spreman da na takav broj reaguje i da pruži adekvatnu negu i pomoć", rekao je Lončar gostujući u dnevniku RTS-a.

On je rekao da je proveo popodne u Subotici gde je potvrđen prvi slučaj zaraze korona virusom u Srbiji, i da nema straha ni panike, te da bolnica u tom gradu radi "apsolutno normalno".

"Ljudi treba da slušaju zvanične institucije koje daju podatke", rekao je Lončar i apelovao na sve da ne ugrožavaju prava pacijenta kod koga je otkriven korona virus objavljivanjem ličnih podataka.

Lončar je rekao da za sada nema novih slučajeva, a da je sistem spreman i da nema razloga ni za strah ni za paniku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.