SRBIJA OPREMA VOJSKU ZA ODBRANU, SPREMNI SMO DA SE ZAŠTITIMO! Vulin rekao ono što je sve zanimalo!
Aleksandar Vulin, Foto: Youtube printscreen/Ministarstvo odbrane i vojska Srbije

KONAČNO!

SRBIJA OPREMA VOJSKU ZA ODBRANU, SPREMNI SMO DA SE ZAŠTITIMO! Vulin rekao ono što je sve zanimalo!

On je ukazao da Srbija nije kolonija i da dok je vodi Aleksandar Vučić sama će donositi odluke o jačanju i opremanju svoje vojske

Objavljeno:

Srbija je slobodna zemlja i niko ne treba da se brine što oprema svoju vojsku za odbrambene zadatke, i nema razloga da se na njoj primene bilo kakave sankcije, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

"Kao vojno neutralna zemlja Srbija je dužna da bude spremna i sposobna da zaštiti sebe i Srbe gde god da žive. Nema ni jednog razloga da se na Srbiju primene bilo kakve sankcije i siguran sam da to ne bi uradila ni jedna zemlja koja poštuje međunarodno pravo i pravo Srbije da samostalno odlučuje o svom opremanju i naoružavanju", izjavio je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

On je ukazao da Srbija nije kolonija i da dok je vodi Aleksandar Vučić sama će donositi odluke o jačanju i opremanju svoje vojske.

"I sama će odlučivati od kojih prijateljskih zemalja će nabavljati opremu i oružje. Što je vojska Srbije jača, mir na Balkanu će duže trajati", istakao je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.