Jovanov:Licemerno da najveća lopuža nekome kaže da krade
Milenko Jovanov, Foto: printscreen

otkrivamo

Jovanov:Licemerno da najveća lopuža nekome kaže da krade

Jovanov je kazao i da je "lepo što Đilas priznaje da se država ekonomski oporavila nakon što je on otišao sa vlasti"

Objavljeno: 08:52h

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kritikovao je Dragana Djilasa zbog onoga što je rekao sinoć u Požegi na skupu opozicije koja bojkotuje izbore, ocenivši kao licemerje da "najveća lopuža i najgori lopov nekome govori da krade".

"Jednako je licemerno da onaj koji je imao priliku da bude na vlasti, odlučuje i upravlja, predstavlja svoje "genijalne" planove i programe od kojih ni jedan jedini nije bio u stanju da realizuje, dok je za to imao mogućnost. Šta ga je i ko ga je u tome sprečavao", kazao je Jovanov, a navodi se u saopštenju koje informativna služba SNS dostavila medijima.

Jovanov je kazao i da je "lepo što Đilas priznaje da se država ekonomski oporavila nakon što je on otišao sa vlasti".

"Jedino je još važno da razume da su ta dva procesa međusobno povezana. Kada para ima Srbija, to znači da je Đilas u opoziciji, a kada je Đilas na vlasti, Srbija je siromašna, ali zato Đilas ima para. Dakle ili bogata Srbija, ili još bogatiji Đilas. To je dilema koju su građani Srbije odavno rešili i Đilasu jasno i glasno rekli: Dosta, bre", naveo je Jovanov.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kazao je večeras u Požegi da će na dan izbora, 26. aprila, narod Srbije "pokazati kako se bojkotuje autokratski lopovski režim Aleksandra Vučića".

"Toga dana reći ćemo Vučiću "Dosta, bre", naveo je Djilas i dodao da Srbija treba da bude bogata zemlja bogatih ljudi, a ne bogata zemlja siromašnih ljudi kao sada.

"Para ima, ali se mnogo krade", rekao je Djilas navodeći kao primer očitavanje strujomera i menjanje plombi koje će, kako tvrdi, EPS ustupiti privatnim firmama i za to platiti gotovo 50 milona evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.