Pala krv u ministarstvu finansija: Sevale pesnice, službenice se grebale i čupale!
Foto: Stock

da li je to zbog para?

Pala krv u ministarstvu finansija: Sevale pesnice, službenice se grebale i čupale!

Prepirka između dveju službenica Ministarstva finansija juče je prerasla u žestok fizički okršaj čupanjem, grebanjem, pesničenjem, a u celoj frci osim krvavih lica i unakaženih frizura, pokidanih i isprskanih bluza, stradala je i jedna saksija.
Objavljeno:

– F. T. (60) i M. F (38) već duže vreme sede jedna pored druge, a osim njih dveju u kancelariji je još šest službenika. Inače, od kako se u zgradu Ministarstva finansija u ulici Kneza Miloša uselilo i Ministarstvo privrede, Finansije su skučene u manjem prostoru, pa ljudi rade maltene bez vazduha u kancelarijama, što samo po sebi stvara napetost.

foto: Panoramio.com
Poslednjih danastres je dodatno pojačan pošto je premijer sve nas utegao, traži od ministra Dušana Vujovića rezultate pred ekspoze koji sprema, pa se predmeti rade užurbano i pod velikim pritiskom – priča jedan sagovornik. Dotuče između F. T. i M. F. došlo je upravo posle svađe u vezi sa jednim predmetom, mada su prethodno već bile zahladile odnose zbog saksije sa cvećem, koju je M. F. navodno pomerila dok je F. T. bila na odmoru. Celo jutro su se bockale, a kada je krenula svađa, prvo su pale teške reči, a onda je došlo i do fizičkog obračuna – otkriva sagovornik koji je dobro upućen u taj incident, koji se odigrao juče u kancelariji tik pored kabineta ministra finansija Dušana Vujovića.
foto: Stock
– Ne zna se ko je prvi zamahnuo, ali deblji kraj je izgleda izvukla mlađa službenica, koja je sa izgrebanim licem i podlivima posle tuče potražila pomoć u Urgentnom centru. I saksija u vezi sa kojom su se sporečkale je u tuči razbijena – prenosi sagovornik i otkriva da je cela zgrada ministarstva odjekivala od vriske dveju zakrvljenih službenica. – M. je očigledno nečim isprovocirala F. pošto ona nikada, za nekoliko decenija koliko radi kod nas, nije napravila sličan incident. Ali sad je prosto pobesnela. Vikala je, čupala M, grebala je po licu, a ni ona njoj nije ostala dužna. Dohvatile su i flašu sa vodom koja je bila na stolu, pa su bile i mokre. Kolege su jedva uspele da ih razdvoje. M. je odmah posle tuče spakovala svoje stvari i otišla na pregled u Urgentni centar, dok je F. ostala da radi. Ministar će verovatno naložiti da se sprovede disciplinski postupak i da se kazne učesnice u incidentu – svedoči izvor. On otkriva i da ministar Vujović nije znao za incident pošto je u vreme kada se on odigrao bio na sednici Vlade, u zgradi koja je samo pedesetak metara udaljena od njegovog kabineta. (Espreso.co.rs /Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.