ČAST MI JE, TRUDIĆU SE DA ISPUNIM OČEKIVANJA! Milena Ivanović na listi SNS za parlamentarne izbore!
Milena Ivanović, Foto: Filip Plavčić

Supruga olivera ivanovića

ČAST MI JE, TRUDIĆU SE DA ISPUNIM OČEKIVANJA! Milena Ivanović na listi SNS za parlamentarne izbore!

- Drago mi je da je Milena pristupila SNS-u i da je odvažna da bude deo ove borbe za snažniju Srbiju - poručio je Vučević

Objavljeno:

Prema rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića na listi SNS za Skupštinu Srbije nalazi se čak 44 odsto zena, što je više od okvira koji predviđa zakon.

Milena, koja se nedavno i učlanila u SNS, kaže da joj je velika čast, ali i odgovornost što se našla na poslaničkoj listi.

- Čast mi je da sam na listi Aleksandar Vučić - Za našu decu. Trudiću se da opravdam poverenje i šansu koja mi je pružena da učestvujem u borbi za sigurnu i lepšu budućnost naše dece i naše Srbije - obećava Milena.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS koji je sinoć predsedavao sednicom Predsedništva stranke na kojoj je usvojena lista, potvrđuje naša saznanja.

- Drago mi je da je Milena pristupila SNS-u i da je odvažna da bude deo ove borbe za snažniju Srbiju. Ima mnogo novih kandidata. Mnogo mladih ljudi. Sve ono što je Aleksandar Vučić najavio, to se zaista i dešava - porucio je Vučević.

Inače, na poslaničkoj listi, se pored Milene Ivanović nalazi mnogo novih lica, tako su tu i naš poznati violinista Jovan Kolundžija, sin Isidore Bjelice, novinar Lav Pajkić, a polovimu od prvih 20 mesta čine nova, mlada lica, mahom polaznici Akademije mladih lidera SNS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.