BOŠKO OBRADOVIĆ POZVAO NA PUČ! Uputio je nikad jasniju poruku policiji i vojsci
On je ocenio da je najbolja migrantska politika ona koju sprovode zemlje Višegradske grupe, Foto: Emilija Jovanović

U SKUPŠTINI SRBIJE

BOŠKO OBRADOVIĆ POZVAO NA PUČ! Uputio je nikad jasniju poruku policiji i vojsci

On je ocenio da je najbolja migrantska politika ona koju sprovode zemlje Višegradske grupe

Objavljeno: 16:52h

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas vojsku i policiju da u preuzmu vlast u zemlji i zaštite granice od migranata, a da , kako je rekao, predsednik Aleksandar Vučić bude izolovan, jer je po njegovim rečima, postao bezbednosna pretnja zbog politike koju vodi prema migrantima.

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kazao da je Vučić zbog međunarodne podrške spreman da, kako je rekao, podrži “Soroševu migrantsku politiku” koja podrazumeva otvorene granice za migrante.

“Srbija je najotvorenija zemlja zahvaljujući podršci koju Vučić pruža politici Angele Merkel i Soroša. Vučić smatra da migrantska kriza može da pomogne natalitetu. Ako 50.000 ljudi svake godine ode iz Srbije, da li to znaci da će Srbija svake godine primiti 50.000 migranata” izjavio je Obradović uz tvrdnje “da Vučić stoji iza takve politike i da je to obećao Sorošu i Angeli Merkel i spreman je da žrtvuje zemlju.

On je ocenio da je najbolja migrantska politika ona koju sprovode zemlje Višegradske grupe koji, kako kaže, štite svoje granice.

On pri tom tvrdi da migrant koji ulaze u Srbiju nisu porodice koje beže od rata već vojno sposobni muškarci od 18 do 30 godina bez identiteta, koji nemaju dokumenta, a imaju najskuplje mobilne telephone i pita, na kojim su ratištimasu oni učestvovali”.

Optužio je Vučića da kako kaze, “ima talenat da se sprijatelji sa svim neprijateljima srpskog naroda” i tvrdi da “poznato njegovo prijateljstvo sa Tačijem, Hardinajem, Blerom, a od pre tri godine i sa Sorošem”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.