ALBANCI NAS SPOTIČU, ALI JA IM TO NE DAM! Vučić se oglasio iz Vašingtona i poslao jasnu poruku!
Foto: BETA/Dimitrije Goll

novosti

ALBANCI NAS SPOTIČU, ALI JA IM TO NE DAM! Vučić se oglasio iz Vašingtona i poslao jasnu poruku!

Albanci na sve moguće načine hoće da spreče da se glas Srbije čuje na AIPAC-u

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se u Nacionalni dnevnik TV Pink iz Vašingtona. On će večeras u 22:15 po srpskom vremenu govoriti na godišnjoj AIPAC konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove.

- Razgovarali smo o svim važnim pitanjima iz regiona, Amerika pokazuje sve veću zainteresovanost za probleme koje imamo. Ovde imam važne sastanke, imam velika očekivanja. Naravno, najvažniji događaj je večerašnji govor zbog kojeg imam i tremu, ali i veliku odgovornost što ću se obratiti na ovoj konferenciji. Tu nikada nije govorio ni srpski predsednik ni srpski premijer, do sada za nas tu nije bilo mesta. To je najjača lobi grupa, mi ćemo pokazati koje smo stvari uradili, znamo sa čime dolazimo, daću sve od sebe - rekao je Vučić.

On je govorio i o današnjem sastanku sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

- Gospodin Palmer se slaže sa gospodinom Grenelom da takse moraju biti ukinute u potpunosti. Suštinskih razgovora sa Prištinom nema i neće biti dok ne ukinu takse. Mi možemo da govorimo o bilo čemu, možemo da se srećemo, ali nema suštinskih razgovora o važnim pitanjima. Ovde se suočavamo i sa kampanjom koju su Albanci poveli preko filma jednog Hrvata gde se Srbi tokom Drugog svetskog rata predstavljaju kao zločinci. Oni taj film puštaju sutra i pokušavali su na sve moguće načine da spreče da se glas Srbije čuje na AIPAC-u, ja ću dati sve od sebe da nas predstavim u najboljem mogućem svetlu - naglasio je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.