VOJVOĐANSKI FRONT IZLAZI NA IZBORE: Bojan Kostreš kaže da je važno da POSTOJI ALTERNATIVA
Jako je važno da Srbija ima alternativu, Foto: Printscreen/Youtube

DEFINITIVNO

VOJVOĐANSKI FRONT IZLAZI NA IZBORE: Bojan Kostreš kaže da je važno da POSTOJI ALTERNATIVA

Za koordinatora Vojvođanskog fronta izabran je Bojan Kostreš koji je nakon sastanka izjavio da je jako je važno da Srbija ima alternativu

Objavljeno:

Predstavnici svih potpisnika Memoranduma o budućnosti Vojvodine imali su sastanak na kom je doneta jednoglasna odluka da se sve potpisnice udružuju u predizbornu koaliciju Vojvođanski front.

Vojvođanski front izlazi na predstojeće lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore. Za koordinatora Vojvođanskog fronta izabran je Bojan Kostreš koji je nakon sastanka izjavio da je jako je važno da Srbija ima alternativu: građansku, demokratsku, modernisitičku, proevropsku i decentralističku alternativu nacionalističkom režimu Aleksandra Vučića i nacionalističkoj, centraističkoj i rusofilskoj samoproglašenoj bojkotaškoj opoziciji okupljenoj oko Saveza za Srbiju.

- Mi mislimo da je jedini pravi i mogući način suprotstavljanja aktuelnom režimu Aleksandra Vučića izlazak na izbore. Naš cilj je pokušaj da se formira jedinstvena lista sa svim organizacijama u Beogradu i centralnoj Srbiji koji se zalažu za iste vrednosti kao i mi a koje mogu da doprinesu zajedničkom rezultatu - istakao je Kostreš.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.