ZAVETNICI DONELI ODLUKU O IZBORIMA: Izlaze samostalno!
Foto: Prentscren

Izbori

ZAVETNICI DONELI ODLUKU O IZBORIMA: Izlaze samostalno!

Oglasila se Milica Đurđević Stamenkovski.

Objavljeno:

Srpska stranka Zavetnici na velikom predizbornom skupu održanom u Beogradu poručila je da samo stalno izlazi na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore.

- Srbija nema nikoga osim nas. Naša je obaveza da u vreme velikih izazova pred državom i narodom ponudimo odgovor, progovorimo u ime predaka i potomaka i vratimo skupštinu narodu - poručila je Milica Đurđević Stamenkovski, koja je jednoglasno izabrana sa nosioca izborne liste Srpske stranke Zavetnici.

Ona je najavila da će predstavnici Zavetnika stići u svaki sokak, obići sela i opštine i okupiti sve one koji, prema njenim rečima, žele beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, rasprodaje strateških resursa i daljeg rastakanja otadžbine.

- To jedini put do pobede na izborima, a prvi korak na tom putu je ulazak u Skupštinu, u kojoj će budući narodni poslanici Zavetnika braniti Ustav, obnoviti suverenitet Srbije i zastupati najvažnije državne, ekonomske i nacionalne interese - zaključila je Đurđević Stamenkovski.

Na skupu su se još obratili predsednik stranke, Stefan Stamenkovski i član Predsedništva, dr Zoran Zečević, koji su izneli rezultate dosadašnjeg rada gradskih i opštinskih odbora i detaljnije govorili o ekonomskim i socijalnim rešenjima koje Zavetnici nude građanima Srbije. Oni su dodali da je članstvo stranke višestruko omasovljeno i da je za manje od pola godine otvoreno preko 60 novih odbora širom Srbije.

- Mnogima koji su više decenija na političkoj sceni klecaju kolena kada vide kojom brzinom Zavetnici jačaju iz dana u dan. Od početka godine imamo više hiljada učlanjenja i na desetine hiljada sigurnih glasova, a te brojke najbolje pokazuju da vraćamo veru narodu - zaključio je Stefan Stamenkovski.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.