ŽANDARMERIJA I POLICIJSKI SPECIJALCI KREĆU KA GRANICI ZBOG MIGRANATA! Vučić: IDU DA ZAVEDU RED
Aleksandar Vučić, Foto: Marina Lopičić

zaštita

ŽANDARMERIJA I POLICIJSKI SPECIJALCI KREĆU KA GRANICI ZBOG MIGRANATA! Vučić: IDU DA ZAVEDU RED

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida!

Objavljeno:

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je novinarima rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.

"Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranta koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.

"Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će upostaviti bezednu zonu za sve građane Šida", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.