NE PAMTIM DA SAM OVAKO TEŽAK DAN IMAO, ONI MISLE DA SU VELIKE ŠALJIVDŽIJE! Vučić poručio da je došao KRAJ IGRAMA
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

ZAUZET

NE PAMTIM DA SAM OVAKO TEŽAK DAN IMAO, ONI MISLE DA SU VELIKE ŠALJIVDŽIJE! Vučić poručio da je došao KRAJ IGRAMA

Poslao važnu poruku!

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obišao danas adaptiranu i renoviranu zgradu Osnovne škole "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu.

- Ne pamtim da sam ovakav težak dan imao. Dolaze nam ljudi koji nam kažu da su boravili na teritoriji Italije, pošaljemo Hitnu pomoć, a onda se ispostavi da nisu ni napuštali teritoriju Srbije. Oni misle da su velike šaljivdžije. Nemojte to da radite, nemojte da se igrate sa svojom državom. Molim ljude za disciplinu, naglasio je predsednik Vučić.

- Samo da vam kažem, u vreme pandemije, one davne 2009. imali smo 137 mrtvih, pa šta bi onda kazali, kada sada govore da smo nemarni, tu vrstu želje da tvojoj zemlji bude sve najgore, ja ne mogu da razumem. Tako i kada me pitaju za Komercijalnu banku, ja ne znam šta da kažem, i šta da odgovorim na takva pitanja.

- Ovo je peti objekat koji smo uradili u Milanovcu, i nastavićemo da ulažemo. Ono što je neophodno jeste da pružimo deci bolje uslove za obrazovanje, da ne idu odavde, i da njihovim roditeljima olakšamo i obezbedimo njihovoj deci bolju budućnost, poručio je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.