SVAKO ODVAJA 5 ODSTO OD PLATE ZA STRANKU, LAGALA SAM DA SU ME TUKLI! Aleksandra Krstić iznela PRLJAV VEŠ!
Aleksandra Krstić, Foto: Printscreen Youtube / TV KCNZ

IZAŠLA IZ ORMANA

SVAKO ODVAJA 5 ODSTO OD PLATE ZA STRANKU, LAGALA SAM DA SU ME TUKLI! Aleksandra Krstić iznela PRLJAV VEŠ!

- Napravljeno je 40 lažnih profila, i na svaki način je vređana opozicija, rekla je ona...

Objavljeno:

Aleksandra Krstić je nakon pet godina rada na organizacionim i sekretarskim poslovima u SNS u Vladimircima rešila da javno progovori o svemu što ju je mučilo.

Osnovni razlog za ovu ispovest bilo je nezadovoljstvo što je na čelo SNS u Vladimircima došao Goran Zorić, kako kaže, prebeg iz DS, ali ona ostaje i dalje član SNS i poštuje Aleksandra Vučića.

Ona je rekla da je za tih pet godina dala sve od sebe za stranku, da je obavljala dužnost sekretarke, bavila se pravnim i finansijskim poslovima u stranci, da je bila PR opštine Vladimirci, i da je radila i u Turističkoj organizaciji. Posle svega, sa dvoje dece kao samohrana majka, otišla je iz Vladimiraca u Šabac.

- Sve naredbe stizale su iz Beograda, jer su to tako prezentovali čelnici SNS u Vladimircima. Ja nijedan papir tih naredbi nisam videla, ali za taj skup u Šapcu bilo je naređenje da skupim devet aktivista i da s njima idem pred Šabačko pozorište, da vičemo: "Lopovi!, Lopovi!" i da zviždimo. Cilj je bio da prekinemo sklapanje Saveza za Srbiju. Kad je stigao Boško Obradović, došlo je do koškanja između obezbeđenja i naših ljudi, i tom prilikom sam zadobila udarac u predelu malog mozga. Tu je bio neki mlađi aktivista, verovatno iz Šapca jer ga nisam poznavala, koji me je odvezao u bolnicu, i rekao da kukam na sav glas. Imala sam prioritet kod lekara, iako je na intervenciju čekao jedan ozbiljnije povređeni pacijent. Otpuštena sam iz bolnice oko 23 časa, a policija je čekala da dam izjavu. Od mojih pretpostavljenih rečeno mi je da ne dajem nikakve izjave za medije - rekla je ona.

- Takođe, po naređenju Zorića trebalo je da uzmem telefon od predsednika opštine Milorada Milinkovića jer on navodno šuruje sa opozicijom. Nekako je udešeno da obavljam poslove kod Milinkovića, a s obzirom na to da je on često zaboravljao taj telefon, ja sam ga uzela i predala Zoriću. Nakon toga sve to sam priznala policiji, i uslovno sam osuđena na dve godine“, ispričala je Aleksandra Krstić.

Za sve ovo vreme obavljala je važne poslove za SNS, čak organizovala izbornu skupštinu, bila prisutna kod formiranja mesnih odbora. Ima i papire kako je formirana crnogorska nacionalna manjina za izbore, na spisku se našlo 40 žitelja Vladimiraca, a da oni to nisu ni znali.

Originalna rešenja nisu im poslata na adresu stanovanja, a još dodaje da je slično organizovan i manjinska grupa Rusina, takođe od 40 građana iz Vladimiraca. Znatan deo aktivnosti bio je na organizovanju grupa koje su išle na mitinge SNS, a formiran je i tim za botovanje.

Kako kaže, napravljeno je 40 lažnih profila, i na svaki način vređana opozicija. Posebno joj je žao što je dobila nalog da vređa Crkvu i ovdašnjeg sveštenika.

Po naređenju morala je i da fotografiše i lidere opozicije: Đilasa, Jeremića, Obradovića…

Takođe, ukazala je da svako od plate daje pet odsto za stranku. Ona je u početku radila za 10.000 dinara, kasnije za 7.500, a posle 15.000 kada je poslove obavljala sama.

Javno je u emisiji pokazala dokument o postavljenju Gorana Zorića za poverenika u Vladimircima, ali je pri tom ukazala da taj dokument nema delovodni broj, i da je potpis Aleksandra Vučića falsifikovan.

Nakon brojnih pretnji, pre svega deci, odlučila je da ode iz Vladimiraca, a potvrda toga – oboren joj je sistem na računaru. Ipak, sva dokumenta prebacila je na fleš i navela da ima još „škakljivog materijala“.

Istakla je da se ne plaši i da čini dobro delo da Vladimirčani shvate ko ih predstavlja.

S. M. zbog izrežiranog incidenta pretilo je tri godine zatvora. Njemu je dva dana nakon navodnog napada određen pritvor zbog sumnje da je fizički nasrnuo na Aleksandru Krstić, uoči početka tribine Saveza za Srbiju u Šapcu, a na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje.

Ona je tada optužila S. M., pripadnika pokreta Dveri koji je došao sa Boškom Obradovićem, da ju je udario šakom, pa potom pesnicom i razbio joj mobilni telefon, a mediji pod kontrolom vlasti ovaj navodni "napad" opisali su kao "težak incident koji je obeležio početak kampanje Saveza za Srbiju u Šapcu".

Ne znam ni kako se desilo, samo sam se odjednom našla na pločniku. Boško je naišao sa ovim njegovima, a dečko u krem majci me je udario pesnicom - pričala je tada uplakana Krstićeva.

Nakon javne televizijske ispovesti Aleksandre Krstić, oglasio se i Savez za Srbiju.

- Gospođa Krstić je u žižu javnosti došla u avgustu 2018. godine, kada je - po sopstvenom priznanju - po nalogu stranke odglumila da je napadnuta ispred šabačkog pozorišta pred prvu tribinu tek formiranog Saveza za Srbiju. Tada je, zbog ovog izmišljenog napada, uhapšen i jedan opozicionar iz Koceljeve i nekoliko dana je proveo u pritvoru, a svi lideri Saveza za Srbiju optuženi su za nasilništvo.

Ovo je veoma važno svedočanstvo iz prve ruke kako funkcioniše dobro izrežirana predstava iz kuhinje Srpske napredne stranke: kako je hitno primljena u šabačku bolnicu, da je tom prilikom zloupotrebljen i zdravstveni sistem jer je njena gluma bila važnija od teško povređenog pacijenta koji je čekao u redu, kako dobija naloge iz stranačke centrale da fotografiše, napada i vređa političke protivnike vlasti, pa i sveštenike SPC, pa čak kako dobija naredbu funkcionera SNS da krade.

Najoštrije osuđujemo ovakve vidove zloupotrebe državnih institucija, od policije do medicinskih ustanova. To nam samo govori dokle je režim Aleksandra Vučića spreman da ide i da ne preza ni od čega u pokušaju očuvanja sopstvene vlasti po svaku cenu. Ovo je samo još jedan od primera zašto smo se opredilili za bojkot izbora. Sve institucije Republike Srbije su urušene i samo demontiranje čitavog sistema vlasti Aleksandra Vučića može doprineti poboljšanju života u Srbiji. Lažni izbori vode samo daljem uništavanju perspektive života u našoj zemlji, naveli su iz Saveza.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.