MOLIM LJUDE DA NE KUPUJU BRAŠNO I KONZERVE JER ĆE IM PROPASTI! Vučić poručio građanima Srbije da ne TROŠE PARE
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Nemanja Nikolić

obraćanje

MOLIM LJUDE DA NE KUPUJU BRAŠNO I KONZERVE JER ĆE IM PROPASTI! Vučić poručio građanima Srbije da ne TROŠE PARE

On je dodao kako je sve predviđeno, do najsitnijih detalja...

Objavljeno: 14:05h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa.

- Molim ljude da ne kupuju brašno i konzerve pošto će im propasti, da ne troše pare... Bespotrebno je... Nikakve panike na tržištu ne sme da bude, zamolio je predsednik i dodao da imamo toga koliko god hoćete i poželite, poručio je Vučić.

On je dodao kako je sve predviđeno, do najsitnijih detalja.

- Predvideli smo sve, do najsitnijih detalja. Povećaćemo broj sanitetskih timova i osoblja na svim graničnim prelazima i na sva tri aerodroma. Pripremili smo sve naše ustanove, sobe, uredili za potencijalne bolesnike, napravili sve što je potrebno da ih izlečimo, zamolili dve kompanije u Srbiji koje se bave proizvodnjom maski da ubrzaju proizvodnju - dodao je Vučić.

Podsećamo, sastanak je počeo u 12 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike a završen je nešto posle 13 časova.

Sastanku u zgradi Predsedništva prisustvuju ministar zdravlja Zlatibor Lončar, direktorka Instituta za javno zdravlje Verica Jovanović, direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić, direktor Infektivne klinike Goran Stevanović, iskusni infektolog Mijomir Plemiš, koji će predsedniku preneti sve informacije u vezi sa novim virusom, kao i presek trenutne situacije.

Takođe, sastanku prisustvuju i predsednik PKS Marko Čadež, ministri u vladi Nebojša Stefanović, Siniša Mali, Aleksandar Vulin, direktor policije Vladimir Rebić...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.