NAKON MIGRANATA, NA RED DOŠAO BEOGRAD NA VODI! Boško Jutjuber snimio drugu epizodu emisije, JOŠ JE URNEBESNIJA
Boško Obradović, Foto: Printscreen Youtube / Где бежите!

UŽIVEO SE

NAKON MIGRANATA, NA RED DOŠAO BEOGRAD NA VODI! Boško Jutjuber snimio drugu epizodu emisije, JOŠ JE URNEBESNIJA

- Dajte mi tog arapina, hoću da vidim pravog investitora, da vidim te pare koje su uložene u ovaj projekat, govori Boško, a onda postavlja klip Muhameda Dahlana

Objavljeno: 17:04h

Pokret "Dveri'' je na svom Tviter profilu nedavno objavio prvu epizode emisije ,,Moj stav'' Boška Obradovića koju je za 24 sata pogledalo više od 220.000 ljudi.

Obradović je govorio o migrantskoj krizi, i ilustrativno je čašama i presipanjem tamne tečnosti u svetlu govorio o migrantskoj politici.

Kako je rekao, jedna čaša, puna vode, predstavlja Srbiju, prazna čaša je, kako je rekao, "beli svet", a treća čaša, puna crnog vina su "migranti koji dolaze u Evropu".

Mnogi su nakon ove epizode s nestrpljenjem čekali sledeću, a Boško se sada pozabavio projektom Beograd na vodi, ali i investitorom Muhamedom Dahlanom.

- Beograd na vodi, projekat nad projektima, simbol uspeha naše vlasti, njene moći, započinje svoje obraćanje Obradović.

- Dajte mi tog Arapina, hoću da vidim pravog investitora, da vidim te pare koje su uložene u ovaj projekat, govori Boško, a onda postavlja klip Muhameda Dahlana.

Tako bre da se zna ko stoji iza projekta, dodao je Obradović.

Onda se osvrnuo na njegovu biografiju.

- On je naš državljanin, naš čovek, tako se radi domaćine, primiti ljude u nevolji, čoveka koji beži od zakona, dati mu državljanstvo Srbije, to je prava stvar, priča Boško i dodaje.

- Dobio je i državljanstvo Crne Gore pre toga, 2010. godine, a tek 2013. godine dobio je državljanstvo Srbije. Divno, naglasio je Obradović.

Celu epizodu pogledajte ovde:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.