SRPSKI POLITIČAR KUPIO BMW UBICE LJUBE ZEMUNCA: On je FASCINIRAN Goranom Vukovićem, sad je jako PONOSAN!
ilustracija, Foto: Printscreen

sića?

SRPSKI POLITIČAR KUPIO BMW UBICE LJUBE ZEMUNCA: On je FASCINIRAN Goranom Vukovićem, sad je jako PONOSAN!

Beli BMW od pokojnog kriminalca završio kod poslanika SNS-a

Objavljeno: 26.02.2020. 09:16h
  • 98

Političar je kupio ostatke luksuznog belog automobila BMW 8550CSI u kojem je 1994.godine izrešetan vođa voždovačkog klana Goran Vuković , poznat po nadimku Majmun, piše Srpski telegraf. 

Suma koja je iskeširana je komotno mogla da otplati i skroz novi automobil. Ali, da bi četvorotočkaš ponovo bio u voznom stanju potrebno je da se uloži još 30.000. Sića.

Kako izvori prenose, baš je ponosan što je kupio taj BMW. Dugo ga je jurio i na kraju i uzeo. Jedan deo delova za BMW je našao na tržištu, dok će čak 70 odsto praviti specijalno za njega - kaže njegov dobar prijatelj i stranački kolega iz Srpske napredne stranke.

On objašnjava da je ovaj od malena bio opčinjen pričama o devedesetim godinama i kriminalcima. Film ,,Vidimo se u čitulji" je gledao barem 100 puta. Zato nas koji smo sa njim konstantno, uopšte nije iznenadilo što je kupio taj BMW. 

Doduše, imao je jedan period kada se primirio i nije izražavao oduševljenje tim robom. A onda se samo odjednom javio i rekao da je kupio pomenuti automobil! 

Podsećamo, Vuković je kao i većina žestokih momaka iz Jugoslavije , otišao na Zapad Evrope. Stacionirao se u Nemačkoj i ubrzo ušao u mutne poslove. Tih osamdesetih jugoslovenska mafija je bila ubedljivo najjača u nekadašnjoj SR Nemačkoj.

 Vuković koga su svi znali po nadimku "majmun", u javnost je dospeo 1986. godine. Tada je ispred suda u Frankfurtu ubio neprikosnovenog kralja nemačkog podzemlja Ljubomira Magaša, poznatijeg kao Ljuba Zemunac. 

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media