ĐINĐIĆ HOĆE DA UBIJE LEGIJU, AMERIKANCI GA ČUVAJU! Kako je Šešelj najavio KRVOPROLIĆE u SRBIJI 2003. godine!
Spremaju se veliki obračuni u Srbiji. Verovatno i veliko krvoproliće, Foto: Printscreen

razotkrivanje

ĐINĐIĆ HOĆE DA UBIJE LEGIJU, AMERIKANCI GA ČUVAJU! Kako je Šešelj najavio KRVOPROLIĆE u SRBIJI 2003. godine!

Amerikancima je cilj da se JSO (Jedinica za specijalne operacije) proglasi zločinačkom organizacijom i da se uništi

Objavljeno:

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, pre nego što je 2003. godine otišao u Hag, dao je vrlo zanimljiv intervju u kojem je, praktično, najavio atentat za Zorana Đinđića, ali i pružio više nego zanimljiv uvid u srpsku političku scenu u tom trenutku.

- Spremaju se veliki obračuni u Srbiji. Verovatno i veliko krvoproliće. Ti su obračuni bili planirani do 31. marta, da se uhapse Ratko Mladić, Veselin Šljivančanin i Miroslav Radić, da se ubiju Milorad Luković Legija i Frenki Simatović, da se isporuči Jovica Stanišić, pa Sreten Lukić, pa Goran Radosavljević Guri. Sve je to spremno - kazao je tada Šešelj, a potom i objasnio odakle mu ovakve informcije:

- Dobro sam informisan o tome. Moje informacije su iz diplomatskih izvora. Ja o takvim stvarima ne lažem i nikada do sada nisam lagao. Pošto sam ja taj plan poremetio na ovaj način, iznoseći mnoge činjenice, Amerikanci bi hteli i Legiju i Frenkija žive, ali Ðinđić bi hteo da ih ubije. Njemu najviše smetaju. Najviše znaju o Ðinđiću. Ðinđić je već u teškoj situaciji i zato se sada malo kočoperi prema Amerikancima, jer zna da im je Ljubiša Buha Čume već sve ispričao o njemu.

Šešelj je tom prilikom otkrio i šta je, po njemu, cilj Amerikanaca u celoj priči:

- Amerikancima je cilj da se JSO (Jedinica za specijalne operacije) proglasi zločinačkom organizacijom i da se uništi. Ovo što se dešava na jugu Srbije u sklopu je priprema da se tamo veštački proizvedu nemiri, da se što više specijalnih jedinica uputi tamo, da ovde ostane što manji broj i da se lakše s njima okonča taj posao - ispričao je Šešelj pre skoro 17 godina u intervjuu za Blic Njuz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.