Zelenović ODLUČIO da IZAĐE na LOKALNE IZBORE, napustio Savez za Srbiju
Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu, Foto: Beta

PRELOMIO

Zelenović ODLUČIO da IZAĐE na LOKALNE IZBORE, napustio Savez za Srbiju

Drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali ovakvu odluku ZZS-a

Objavljeno:

Gradonačelnik Šapca i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je da ova stranka izlazi na predstojeće lokalne izbore.

Saopštenje stranke prenosimo u celini:

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu zato što je ogroman broj građana spreman da brani normalan život u gradu i da se suprotstavi zloupotrebi političke moći koju sprovodi režim.

Drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali ovakvu odluku ZZS-a, tako da nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i stranka prestaje da bude članica Saveza. Na ovaj način želimo da uklonimo bilo kakvu teškoću strankama i pokretima sa kojima nismo postigli saglasnost. Uvereni smo da je borba za slobodni Šabac snažan doprinos borbi za slobodnu Srbiju.

ZZS je, takođe, donela odluku da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima u Srbiji. To su lažni izbori i ZZS, sa celokupnom slobodoljubivom javnošću u našoj zemlji nastavlja borbu za normalan život i stvaranje uslova za slobodne izbore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.