ZAŠTO MI GURATE TO?! Šarčević POLUDEO zbog NOVINARA u NIŠU, odgurnuo MIKROFON, a onda je USLEDIO OKRŠAJ! (VIDEO)
Naučite da budete civilizovani, prekidate ljudima lepu zamisao, Foto: Printscreen

ozbiljan sukob

ZAŠTO MI GURATE TO?! Šarčević POLUDEO zbog NOVINARA u NIŠU, odgurnuo MIKROFON, a onda je USLEDIO OKRŠAJ! (VIDEO)

On je u sali Univerziteta Niš govorio o novoj strategiji obrazovanja i vaspitanja do 2027. godine

Objavljeno: 16:41h

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević optužio je danas u Nišu novinare koji su ga pitali kada će biti doneta odluka o eventualnom razrešenju dekana tri niška fakulteta, što je najavio prošle godine, da “nisu normalni”, a da je zbog toga što su “navelentni” moguće da “ne dobiju informacije nikada više”.

foto: Printscreen

Šarčević je novinaru Televizije N1 odgurnuo mikrofon, upozorivši ga “nemoj da ja budem siledžija”, a nakon toga prekinuo konferenciju za medije.

On je u sali Univerziteta Niš govorio o novoj strategiji obrazovanja i vaspitanja do 2027. godine, za predškolsko i osnovno obrazovanje, a pre početka skupa odgovarao na novinarska pitanja, ali ne i ona o spornim dekanima koja su mu postavili novinari Televizije N1 i internet portala Južne vesti. Negirao da je u junu prošle godine obećao da će za nedelju dana biti poznato da li će dekani Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Fakulteta umetnosti ostati na svojim funkcijama nakon što je Agencija za borbu protiv korupcije preporučila njihovu smenu, na šta su ga novinari podsetili.

Nisam vam ja obećao… Ljudi, ajde da vam ja nešto kažem, ako sam proverio u međuvremenu, i nemojte da budete navalantni, jer nećete dobiti odgovor nikad više… Naučite da budete civilizovani, prekidate ljudima lepu zamisao. Je l ste vi vaspitani?… Pa dobili bi odgovor da ste normalni, a niste. Zašto mi gurate to (mikrofon) u oči?… Ajde sklonite to da ne budem ja siledžija, sramota bre ljudi, gde ste naučili to?- odgovarao je Šarčević na pitanja Južnih vesti i Televizije.

On je potom odgurnuo mikrofon Televizije N1 poručujuči novinaru da “snima sam sebe”. Konferenciju za medije je prekinuoo rečima: “Ajde, završena konferencija, doviđenja”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.