DAČIĆ JE NAJPOZNATIJI SRBIN POSLE ĐOKOVIĆA! Kada je ovo Palma rekao, svi su gledali u njega! ONDA JE OBRAZLOŽIO
Dačić i Palma, Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

SPS i jedinstvena srbija

DAČIĆ JE NAJPOZNATIJI SRBIN POSLE ĐOKOVIĆA! Kada je ovo Palma rekao, svi su gledali u njega! ONDA JE OBRAZLOŽIO

Izrazio je zahvalnost svima koji se nisu "pokolebali ni kada je bilo najteže biti socijalista, kada su hteli da ih unište"

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da misli da je lider SPS Ivica Dačić najpoznatiji Srbin na planeti, posle Novaka Djokovića, i ocenio da zahvaljujući Dačiću mnogi političari menjaju mišljenje o našoj zemlji.

"Zahvaljujući njemu oni vide da je Srbija nešto drugo od onoga što su pisali mediji, da je nezavisna država koja poštuje ceo svet i koja mora da sačuva ono što je njeno", rekao je Marković na obeležavanju jubileja tri decenija postojanja SPS i poručio da je uveren da SPS nikada neće odstupiti od tog krusa.

SPS sve više dolazi do izražja i sve više se vidi da je politika SPS koju je vodila i vodi veoma ispravna, rekao je Marković i dodao da to ne govori on, već da se to može čuti od onih koji su odlučivali o sudbini grđana Srbije, pa čak i onih koji su govorili da je Srbiju trebalo bormabrdovati.

Podsetio je da koalicija JS-SPS traje 12 godina i da je čvrsta, a da SPS simbol politike na samo u bivšoj Jugoslaviji, već i Srbiji.

"Istorija je na našoj strani, ali mi radimo za budućnost. Sa Dačićem SPS ima dobru budućnost", rekao je Marković.

Na skupu kome je prisustvovao i Dačićev sin Luka, za koga je Marković rekao da mora da postane poslanik i zatražio da ga stave na listu SPS-JS, govorio je i funkcioner SPS i predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.

Nikodijević je istakao da je priča o socijalistima priča o Srbiji, borbi za Srbiju i srpski narod.

Izrazio je zahvalnost svima koji se nisu "pokolebali ni kada je bilo najteže biti socijalista, kada su hteli da ih unište".

Ocenio je da su rezultati bili vidljivi uvek kada su socijalisti uticali na politiku i dodao da ga raduje što u stranci vidi mlade ljudi koji su granat ispravnosti politike koju vodi SPS.

Nikodijević je istakao da bez hrabrosti Ivice Dačića da stane na čelo stranke, kada su svi pobegli, ne bi bilo socijalista koji su sve svoje kapacitete usmerili ka građanima, da svi imaju iste uslove za život ma gde živeli.

Prema njegovim rečima, posao socijalista i jeste da se ne predaju i da se bore za "svakog interes običnog coveka".

Dodao je da im je zadatak, pored toga, da nastave da grade puteve, škole, vrtiće, da ih obnavljau, otvaraju fabrike, nova radna mesta i da izgrade metro u Beogradu.

Na skupu "Mi stojimo postojano" održanom u Sava centru kome su prisustvovali funkcioneri stranke, pored Aleksandra Antića i lidera stranke Ivice Dačića govorio je i ministar spoljnih poslova države Antigva i Barbuda, Čet Grin, 17 zemlje koja je promenila stav o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.