OGLASIO SE DAČIĆ: Ne postoji politička porteba da na republičkom nivou idemo zajedno sa SNS!
Ivica Dačić, Foto: Nemanja Nikolić

nije nužno

OGLASIO SE DAČIĆ: Ne postoji politička porteba da na republičkom nivou idemo zajedno sa SNS!

On je ponovio da će SPS na izbore da ide sa svojim stadarrdnim koalicionim partnerom Jedinstvoenom Srbijom, dok će naprednjaci imati svoju listu.

Objavljeno:

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je, u današnjem razgovoru sa liderom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem, zajednički procenjeno da nema potrebe da idu sa zajedničkom listom na predstojeće izbore, "imajući u vidu ko sve učestvuje na njima".

Dačić je novinarima rekao kako je njegova ideja bila da se ide sa zajedničkom listom, ukoliko postoje političke potrebe, ali da je, posle višenedeljnih razgovora sa Vučićem zaključeno da to nije potrebno na republičkom nivou, jednino u nekim mestima na lokalnim izborima, ako bude potrebno.

On je ponovio da će SPS na izbore da ide sa svojim stadardnim koalicionim partnerom Jedinstvoenom Srbijom, dok će naprednjaci imati svoju listu.

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je ranije danas da su SPS i SNS postigli dogovor o samostalnom izlasku te dve stranke na predstojeće izbore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.