MILENA IVANOVIĆ TVRDI: Oliver bi podržao moj ulazak u SNS, to što su oni vodili kampanju protiv njega nema veze!
Milena i Oliver Ivanović, Foto: Printscreen/facebook

NEOČEKIVANO POJAČANJE

MILENA IVANOVIĆ TVRDI: Oliver bi podržao moj ulazak u SNS, to što su oni vodili kampanju protiv njega nema veze!

Odluku da postanem član Srpske napredne stranke sam donela ja, a Oliver bi je prihvatio, dopala se ona njemu ili ne, rekla je Milena Ivanović

Objavljeno: 14:44h

Nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, Milena, postala je danas član Srpske napredne stranke, što je i objavila na svom Instagram profilu.

Milena Ivanović, upitana zašto se učlanila baš u Srpsku naprednu stranku, koja je vodila kampanju protiv Olivera Ivanovića, za vreme izbora na Kosovu i Metohiji.

- Ja sam o tome govorila bar stotinak puta do sada i to je bila politička kampanja i ja to tako doživljavam. Apsolutno ne stavljam ni u kakav drugi kontekst. Odlučila sam da aktivno uđem u politiku i ostajem dosledna svojim stavovima, i strani koju sam prvobitno izabrala i tu se ništa neće promeniti. Kakvi god napadi bili, i na sve te prethodne napade i one koji će uslediti, moj odgovor je ovo što sam danas postala član Srpske napredne stranke - kaže ona za Direktno.rs.

Na pitanje, da li bi se pokojni Oliver složio sa njenom sadašnjim stavom, Milena Ivanović kaže:

- Olivera nema već dve godine i sada odluke o svom životu i života svoga sina, donosim ja. I ono što mogu sigurno da vam kažem jeste, da bi Oliver podržao svaku moju odluku, dopala se ona njemu ili ne.

Na našu ponovnu konstataciju da je Srpska napredna stranka oštro kritikovala i napadala Olivera Ivanovića, a da se ona kao njegova udovica sada priklonila toj stranci, i na pitanje, da li na taj način u stvari sada gazi sećanje i ljubav na svog preminulog supruga, baš zbog njihovog deteta, Milena je kazala:

- Moje sećanje i moja ljubav je večna, što se Olivera tiče. Ja sada mislim na sebe i na svoje dete. To je moja odluka, stojim apsolutno iza nje. Sto puta sam objašnjavala šta mislim o tome i toj kampanji. Ne gledam to sa strane sa koje gledate vi - rekla je naša sagovrnica, a na pitanje, kako je u to vreme doživljavala kampanju protiv Olivera, odgovorila je:

- Već sam govorila o tome, da tog dana kada je pušten taj spot, da je to bio jedan od najtežih dana u mom životu. Apsolutno nije bilo uopšte lako i uopšte jednostavno, ali kažem opet, to je deo političke kampanje, to nije ništa novo ni kod nas, niti u svetu. To doživljavam tako, odluku sam donela danas, ostajem pri svojim stavovima i ne smatram da time ružim sećanje na svog Olivera. To je odluka koju sam ja donela i koju bi on prihvatio, dopala mu se ona ili ne - zaključila je Milena Ivanović za Direktno.rs.

Podsetimo, dve godine nakon ubistva Olivera Ivanovića, kosovsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv šest osoba, koje se sumnjiče za umešanost u njegovo ubistvo. Trojica osumnjičenih se već nalaze u pritvoru, a među njima su i pripadnici kosovske policije sa severa.

U optužnici piše i da je za Milanom Radoičićem, jednim od potpredsednika Srpske liste i Zvonkom Veselinovićem izdat međunarodni nalog za hapšenje zbog upravljanja kriminalnom grupom od 2011. godine. Svi osumnjičeni i uhapšeni u slučaju ubistva Olivera Ivanovića su prema optužnici delovali kao deo ove organizovane kriminalne grupe sa strukturom, hijerarhijom i definisanim ulogama, sa svrhom da počine jedno ili više krivičnih dela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.