POSLE DOKUMENTARCA VLADALAC JOŠ VIŠE POŠTUJEM VUČIĆA! Oglasila se Ana Brnabić, a za njom i horda TVITERAŠA!
Ana Brnabić, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

NIJE PROMENILA MIŠLJENJE

POSLE DOKUMENTARCA VLADALAC JOŠ VIŠE POŠTUJEM VUČIĆA! Oglasila se Ana Brnabić, a za njom i horda TVITERAŠA!

- Nije odustajao i verovao je u to što radi. Kada je gubio, protivnicima je čestitao i nastavljao borbu, napisla je Brnabić na svom Tviter profilu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da mu je emitovanje dokumentarnog filma "Vladalac" na televiziji N1 pokazatelj da će predstojeći izbori biti najteži za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je "vrlo moguće da će SNS te izbore izgubiti".

Na ovu temu, svoj sud je dala i premijerka, Ana Brnabić koja je rekla kako nakon ovog dokumentarca još više poštuje Aleksandra Vučića.

- Pogledala "dokumentarni serijal" #vladalac (1. deo). Sada još više poštujem@avucic. Slagali se sa njim ili ne (danas, 90-ih ili tokom prve dekade 2000-ih), čovek se uvek borio. Nije odustajao i verovao je u to što radi. Kada je gubio, protivnicima je čestitao i nastavljao borbu, napisla je Brnabić na svom Tviter profilu.

Ona je dodala i kako su ga njegovi kritičari oduvek kritikovali, kao i da će se to dešavati i ubuduće, i to kako kaže, ne samo njemu, već svakome ko je nešto iskreno pokušao da uradi, naglasila je.

Naravno, kako to obično i biva, usledili su različiti komentari.

Na ovu izjavu nije ostala imuna ni sociološkinja, Vesna Pešić.

Podsećamo, nakon emitovanja dokumentarca, poslanici Skupštine Srbije iskoristili su svoje pravo da na početku sednice postavljaju pitanja nadležnim institucijama, a najviše reči bilo je o prvom delu dokumentarnog filma o Aleksandru Vučiću "Vladalac" koji je emitovala Televizija N1.

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković emisiju je okarakterisao kao "propagandno smeće" i dodao da je to "najprimitivnija propaganda na kojoj bi Gebels pozavideo".

Marković je pitao da li će REM reagovati što "ta televizija sa sumnjivim dozvolama neprestano vodi kampanju" i istakao da je Vučić na televiziji okarakterisan kao huligan, lažov, bolesnik i manipulant jer je po njegovoj oceni "novinar u pokušaju Slaviša Lekić okupio sve mrzitelje Aleksandra Vučića da ga napadaju".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.