MIŠA VACIĆ DOVEO NAJJAČEG SRBINA U SRPSKU DESNICU! Saša je GROMADA OD ČOVEKA, a ima OPASAN NADIMAK! (FOTO)
Saša Nebrigić i Miša Vacić, Foto: Srpska desnica

POJAČANJE

MIŠA VACIĆ DOVEO NAJJAČEG SRBINA U SRPSKU DESNICU! Saša je GROMADA OD ČOVEKA, a ima OPASAN NADIMAK! (FOTO)

Pored istaknutih sportskih rezultata, Nebrigić se uporedo bavi muzikom

Objavljeno: 11:04h

Saša Nebriga Nebrigić, višestruki šampion u boksu, pobednik međunarodnih turnira, osvajač bronzane plakete na prvenstvu Evrope, najbolji tehničar zlatne rukavice potpisujući pristupnicu odlukom predsednika Miše Vacića postao je član Glavnog odbora Srpske Desnice.

Pored istaknutih sportskih rezultata, Nebrigić se uporedo bavi muzikom, a imao je i zapažene epizodne uloge u domaćoj kinematografiji, od kojih posebno ističe serije Ubice moga oca i Južni vetar.

„Saša Nebrigić, pored svojih sportskih i umetničkih uspeha, je imao i uspešnu političku karijeru kao odbornik u Skupštini grada Beograda ispred SRS-a, u periodu 2008/2012.godine. U istom periodu bio je i član Gradskog Saveta za sport, obrazovanje i omladinu“, kazao je Miša Vacić, dodavši da u Srpskoj Desnici uvek ima mesta za prave patriote koji svojim ličnim primerom doprinose razvoju ove partije.

Nebrigić je rekao da je postao član Srpske Desnice prvenstveno zbog njenog lidera kojeg poznaje još sa velikog mitinga za odbranu Ratka Mladića i Karadžića 2008. godine.

„Stranački program Srpske Desnice je takođe uticao na mene, a najviše deo programa koji se odnosi na predlog da se u naše školstvo uvedu u obavezno fizičko vaspitanje boks, rvanje i džudo, po uzoru na veliku bratsku zemlju Rusiju. Takođe, konačno na značaju dobijaju prave patriote i borci protiv stranih izdajnika, borci za Srbiju i Srpski narod, ne zaboravljajući na veterane koji su branili našu zemlju i Srbe širom Srpskih zemalja i teritorija.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.