SRPSKA DESNICA I DVERI VODE OZBILJNU ANTIMIGRANTSKU POLITIKU! Boška Obradovića sahranjuju u zapadnoj štampi
Boško Obradović, Foto: Emilija Jovanović

kažu da je brutalan

SRPSKA DESNICA I DVERI VODE OZBILJNU ANTIMIGRANTSKU POLITIKU! Boška Obradovića sahranjuju u zapadnoj štampi

"Ne postoji plan o masovnom naseljavanju migranata, niti oni žele da ostanu u Srbiji", odgovor je Komesarijata za izbeglice lideru pokreta Dveri Bošku Obradoviću...

Objavljeno:

Pokret Dveri koji je deo opozicionog saveza bojkota parlamentarnih izbora zakazanih za 26. april počeo je s prikupljanjem potpisa protiv politike Vlade o migrantskoj politici.

Oni su pokrenuli kampanju u utorak, upozoravajući da "zemlja rizikuje da postane najveći centar migranata u ovom delu Evrope" uprkos statistici koja pokazuje veliku većinu migranata koji ulaze u Srbiju.

Prema pisanju sajta "Balkan Insight", Srbija ide brzo na putu ka zapadnoj Evropi.

Na sajtu dalje stoji da pokret Dveri ima svoj kamion pomoću koga se sprovodi peticija protiv migrantske politike vlasti pod nazivom "Karavan Dveri-Oslobođenje", kao i da lider Boško Obradović uvek ističe da je ovo borba za fer izbore i oslobođenje Srbije od kriminalca i izdajnika vlasti.

Takođe se navodi da je Komesarijat za izbeglice negirao postojanje bilo kakvog plana za trajno naseljavanje migranata u Srbiji, opisujući zemlju kao samo "prolaz ka EU."

"Ne postoji plan o masovnom naseljavanju migranata, niti oni žele da ostanu u Srbiji", odgovor je Komesarijata za izbeglice lideru pokreta Dveri Bošku Obradoviću.

- U Srbiji se u prihvatnim i centrima za azil nalazi 5.638 migranata i svi oni žele da idu dalje, saopšteno je iz Komesarijata za izbjeglice i migracije, uz napomenu da ne postoji plan o masovnom naseljavanju migranata, niti oni žele da ostanu u Srbiji, navode iz Komesarijata, prenosi sajt "Balkan Insight".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Balkan Insight)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.