VRLO JE MOGUĆE DA SNS IZGUBI NAREDNE IZBORE: Vučić je objasnio je i zašto misli!
Aleksandar Vučić, Foto: Marina Lopičić

skeptik?

VRLO JE MOGUĆE DA SNS IZGUBI NAREDNE IZBORE: Vučić je objasnio je i zašto misli!

Rekao je da izbori biti jako teški

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da mu je emitovanje dokumentarnog filma "Vladalac" na televiziji N1 pokazatelj da će predstojeći izbori biti najteži za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je "vrlo moguće da će SNS te izbore izgubiti".

U izjavi novinarima nakon obilaska radova na obnovi Infektivne klinike u Beogradu, Vučić je rekao da je taj film posvećen njemu posledica kampanje koju organizuju i plaćaju "ujedinjeni tajkuni Srbije", odnosno Dragan Đilas, Dragan Šolak i Miroslav Mišković, za koje je ocenio da bi da se "vrate na vlast i pljačkaju Srbiju".

"Ponosan sam koliko im smetam i što sam uspeo da pobedim sve njihove dilove. A ovo mi pokazuje da su rešili da ulože mnogo od svojih pokradenih milijardi. I zato će izbori biti najteži za nas i vrlo je moguće da ćemo izgubiti", rekao je on i dodao da će na film odgovoriti još većim radom i energijom, kako bi pokazao da lažima i montažama nije moguće pobediti rad i posvećenost.

On je rekao da se u tom filmu ne vidi ništa drugo osim mržnje i dodao da je film pripreman pred izbornu kampanju kako bi se podiglo narodno nezadovoljstvo i da bi se ljudima reklo da je "Vučić djavo i djubre".

"Pitao sam se čime sam zaslužio film od četiri sata, a u kojem nije rečeno da je nezaposlenost smanjena sa 26 na 9,5 odsto. Nije pomenuto kolike su bile plate i penzije a kolike su sada, koliko smo imali autoputeva i pruga a koliko danas. Osim što smo videli da sam ja kriv što je neki predsednik opštine uznemiravao damu, iako smo preduzeli sve da pokažemo da sa tim nismo saglasni i da to osudjujemo. Kriv sam bio i za požar u nečijoj garaži, iako smo mi uhapsili našeg predsednika opštine. Ne znam šta više očekujete?", rekao je on.

Govoreći o tvrdnjama pojedinih opozicionara da Srbija ima velikih problema sa migrantima, Vučić je rekao da to nije tačno.

"Srbija nema problema sa migrantima. Bilo je nešto malo u Šidu i Kanjiži, ali inače nema nigde nikakvih problema. A to što postoji potreba nekih da nas blate u svetu, da bi se pokazalo da i mi imamo moderne fašiste, to im nećemo dozvoliti. Neće moći da nas blate", rekao je on.

Podsećamo, predsednik je i ranije govorio kako će izgubiti izbore, ali to nije bio slučaj.

"Mi kada dobijemo 55,1 odsto, ja sednem i danima razmišljam gde smo pogrešili i zašto smo tako malo glasova dobili i zašto deo ljudi nije zadovoljan. Uvek pronalazimo krivicu u sebi", rekao je Vučić 2018. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.