Dok Sloba počiva u miru, Mira mu prodaje imovinu: Ode kuća na Dedinju za upola cene!

TREBA JOJ KINTA

Dok Sloba počiva u miru, Mira mu prodaje imovinu: Ode kuća na Dedinju za upola cene!

Udovica Slobodana Miloševića rešila da proda vilu na Dedinju i to upola cene, jer joj hitno treba novac

Objavljeno: 13.05.2016. 20:44h

Mirjana Marković (76), udovica Slobodana Miloševića, spustila je upola cenu vile na Dedinju, pa umesto nekadašnjih 4,2 miliona evra, sada za ovu luksuznu nekretninu traži dva miliona manje. Izvor "Aloa" otkriva da bi Markovićeva sada kuću u Tolstojevoj 33 dala i za 2,2 miliona evra.

Mira Marković zvuči isto kao pre 15 godina: Ovo je njena poruka za Srbiju! (AUDIO) (FOTO)

- Ovo su joj savetovali prijatelji koji su joj rekli da je kuća godinama napuštena i da će joj samo padati cena, a da više za nju neće dobiti. Ona sada za kuću traži 2,6 miliona evra, mada bi je dala i za 2,2 miliona. Trenutno je za kuću zainteresovana jedna agencija - kaže izvor.

 

 

 

 Mira je prošle godine preko posrednika nudila kuću i Srđanu Đokoviću, ocu našeg slavnog tenisera, koji je bio zainteresovan za kupovinu vile pokojnog predsednika SRJ, ali su pregovori propali zbog 600.000 evra.

- Pošto je sada izašao povoljan zakon o legalizaciji, ona će uskoro da uknjiži i 500 kvadrata potkrovlja koje nije uknjiženo - prenosi "Alo".

Mirjana Marković već 13 godina prodaje vilu od 900 kvadrata, sagrađenu na placu od 21 ara u kojoj niko ne živi od februara 2000. godine, od kada je otišla u Moskvu. Od kuće je uknjiženo 350 kvadrata, dok je 500 kvadratnih metara u postupku legalizacije.

Ova vila ima 10 spavaćih soba, šest kupatila, dve sobe za prijem i dve recepcije i lift. Podeljena je u četiri nivoa - niže prizemlje, prizemlje, sprat i potkrovlje. Nema centralno grejanje, već klimatizaciju. Ima tavan, koji treba adaptirati i legalizovati. Pravni naslednici Slobine vile su Mirjana Marković i njena ćerka Marija.

Prvi intervju Slobinog unuka: Politika mi je donela zlo, iako je moj deda bio pravi heroj! (FOTO)

Milošević je ugovor o otkupu vile sklopio na 38 i po godina, a tada je upisao hipoteku u korist banke. Međutim, 1994. isplatio je kuću u celosti, a vredela je tadašnjih 7.381,502 dinara (2.000 maraka). Cena je bila daleko niža od tržišne, za jednu trećinu ili jednu četvrtinu, jer je to bilo vreme velike inflacije, pa su stanovi otkupljivani za bagatelu.

(Espreso.rs / Alo)

 

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media