ŠTO SE MENE TIČE BATO, TI SI SMENJEN! Sergej poludeo na člana PSG jer je skupljao potpise protiv MIGRANATA!
Lider PSG-a, Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

dobio fras

ŠTO SE MENE TIČE BATO, TI SI SMENJEN! Sergej poludeo na člana PSG jer je skupljao potpise protiv MIGRANATA!

Trifunoviću je zasmetalo to što je poverenik u Negotinu skupljao potpise protiv migranata iako je upozoren da to ne radi

Objavljeno:

Lider PSG-a, Sergej Trifunović napisao je na društvenoj mreži Tviter kako je jedan član PSG-a, što se tiče njega, smenjen.

Naime, Trifunoviću je zasmetalo to što je poverenik u Negotinu skupljao potpise protiv migranata iako je upozoren da to ne radi.

- On je nastavio to da radi, kao građanska inicijativa, ne kao PSG. Što se mene tiče bato, ti si smenjen, napisao je Trifunović na Tviteru.

Naravno, obajava je odmah izazvala komentare.

U isto vreme, promotivni karavan Srpskog pokreta Dveri pod imenom "Oslobođenje" počeo je obilazak Srbije danas iz Čačka, gde je više desetina aktivista, na čelu sa predsednikom Boškom Obradovićem i članovima Predsedništva Dveri, razgovaralo sa građanima i upoznalo ih sa razlozima za bojkot izbora.

On je istakao da će u isto vreme građani moći da potpisuju peticiju protiv migrantske politike aktuelne vlasti na svim nivoima.

"Uvereni smo da sadašnja migrantska politika mora da se menja, jer Srbija nije Nemačka i ne može da primi i asimiluje tako veliki broj migranata", kazao je Obradović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.