POČELA KAMPANJA ZA BOJKOT! Boško Obradović u promotivnom karavanu razgovarao sa građanima!
Karavan, Foto: Twitter / Бошко Обрадовић

započeo niz

POČELA KAMPANJA ZA BOJKOT! Boško Obradović u promotivnom karavanu razgovarao sa građanima!

On je istakao da će u isto vreme građani moći da potpisuju peticiju protiv migrantske politike aktuelne vlasti na svim nivoima

Objavljeno:

Promotivni karavan Srpskog pokreta Dveri pod imenom "Oslobođenje" počeo je obilazak Srbije danas iz Čačka, gde je više desetina aktivista, na čelu sa predsednikom Boškom Obradovićem i članovima Predsedništva Dveri, razgovaralo sa građanima i upoznalo ih sa razlozima za bojkot izbora.

Obradović je rekao da će promotivni karavan Dveri, u okviru zajedničke kampanje bojkota izbora srpske opozicije, obići čitavu Srbiju, kako bi se svi građani upoznali sa razlozima bojkota izbora.

On je istakao da će u isto vreme građani moći da potpisuju peticiju protiv migrantske politike aktuelne vlasti na svim nivoima.

"Uvereni smo da sadašnja migrantska politika mora da se menja, jer Srbija nije Nemačka i ne može da primi i asimiluje tako veliki broj migranata", kazao je Obradović.

On je pozvao građane da se odazovu i posete karavan Dveri širom Srbije, dodavši da je to jedinstvena prilika da se upoznaju i čuju direktno, bez režimskih posrednika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.