HAOS ZBOG BOJKOTA! Jeremić raspustio lokalni odbor Narodne u Šapcu jer su članovi HTELI DA IZAĐU NA IZBORE!
Vuk Jeremić, Foto: Beta / Emil Vas

frka!

HAOS ZBOG BOJKOTA! Jeremić raspustio lokalni odbor Narodne u Šapcu jer su članovi HTELI DA IZAĐU NA IZBORE!

Kako se navodi u saopštenju stranke na čelu koje se nalazi Vuk Jeremić, razlog za raspuštanje je zahtev tog odbora da bude izuzet od poštovanja odluke organa Narodne stranke o bojkotu izbora na svim nivoima

Objavljeno: 18.02.2020. 15:02h

Izvršni odbor Narodne stranke doneo je odluku o raspuštanju Gradskog odbora te stranke u Šapcu zbog nepoštovanja odluke o bojkotovanju izbora.

Kako se navodi u saopštenju stranke na čelu koje se nalazi Vuk Jeremić, razlog za raspuštanje je zahtev tog odbora da bude izuzet od poštovanja odluke organa Narodne stranke o bojkotu izbora na svim nivoima.

- Narodna stranka nijednim svojim gestom neće dati legitimitet lažnim izborima. Učešće na lažnim izborima nije u interesu ni građana Šapca ni građana Srbije, već isključivo Vučićevog režima i političkih aktera koji svoj lični interes maskiraju javnim. Čak i lažna pobeda na lažnim izborima ne bi bila ništa drugo do parazitiranja na grbači građana Srbije kojima režim uskraćuje sve - od egzistencije do slobode - navodi se u saopštenju.

Podsećamo, stranke u okviru Saveza za Srbiju, među kojima je i Narodna stranka, proglasile su bojkot nastupajućih izbora još prošlog leta. Iako je odluka o bojkotu republičkih izbora potvrđena više puta, koplja se i dalje lome oko izlaska na lokalna birališta.

U svetlu tih previranja, poslednjih dana o potencijalnom izlasku na izbore govorili su i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović (DS) i Paraćina Saša Paunović (DS).

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media