VEĆU GADOST NISAM PROČITAO, ZAŠTO TO RADITE? NISTE NORMALNI! Vulin poludeo zbog uvreda na račun Vučićeve ĆERKE
Aleksandar Vulin, Foto: Stefan Jokić

oglasio se

VEĆU GADOST NISAM PROČITAO, ZAŠTO TO RADITE? NISTE NORMALNI! Vulin poludeo zbog uvreda na račun Vučićeve ĆERKE

On je upitao i da li je neko pomislio kako se to dete oseća kada pročita takvu gadost

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom uvreda na društvenim mrežama na račun ćerke predsednika Srbije, da veću gadost nikada nije pročitao i da smatra da je to za krivično gonjenje.

"Veću gadost nikada nisam pročitao, odvratno sam se osećao dok sam čitao. Zašto to ljudi rade? Rade da stvore atmosferu u društvu da je to većina i da je to normalno", rekao je Vulin jutros za Pink, prema saopštenju pres službe Ministarstva odbrane.

On je upitao i da li je neko pomislio kako se to dete oseća kada pročita takvu gadost.

"Ne smem ni da zamislim koliko to boli. Pomislite da je neko to napisao za vaše dete i pomislite šta biste vi uradili takvom čoveku. Taj nesrećnik je samo dokaz da ljudsko biće može da bude najodvratnije biće na planeti i niko ne može da bude tako odvratan kao čovek, kada nije čovek", rekao je Vulin.

On je upitao i kako je moguće da uvrede napisane za ćerku predsednika Aleksandra Vučića nisu krivično delo, dodajući da onaj ko je to napisao za maloletno dete treba i mora da odgovara kao "vrlo zdrav i pribran".

"Mi smo roditelji. Koji roditelj može da pročita onakve gadosti, a da ne oseti bes? Ja se zalažem za to da se na svim društvenim mrežama ukine anonimnost. Ako nešto hoćeš da kažeš - potpiši to što si rekao, pa sutra neka tvoja deca, tvoja majka i sestra pročitaju to što si napisao, a usput treba da odgovaraš za to što si napisao", rekao je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.